Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > # - C > Company of Heroes series

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-15-2010, 09:40 AM   #1
BFNL
 
 
 
Join Date: Jan 2010
Reputation: 3
Posts: 69
How to get windowed mode?

Hello, I'm trying to get windows mode in COH:ToV but can't seem to figure it out. I've changed the configuration file to value=1, I've also tried pressing alt+enter and using -window but nothing seems to work. Any help would be appreciated, thanks.
BFNL is offline  
Reply With Quote
Old 09-15-2010, 10:52 AM   #2
bigbangnet
 
Join Date: Feb 2010
Reputation: 7
Posts: 76
Well 1 of those solutions is suppose to work so first make sure you edited configuration.lua in your my documents/my games folder. And when you save it, make sure its the exact filename. In this case, it should tell you to overwrite but in my case, I make a backup so I rename the original.

Make sure you got the admin access in your windows OS, not limited as it can create problems. Besides that, make sure you type the -window correctly in your shortcut as a single mistake can make it not to work. Sounds stupid but I've seen plenty of small mistakes like these.
bigbangnet is offline   Reply With Quote
Old 12-25-2010, 01:30 AM   #3
Dead-Boy
 
Join Date: Dec 2009
Reputation: 4
Posts: 124
or just right click on the game in steam... go to properties and then click on the button "set launch options" and type in -window and then run it.

I don't suggest this though cause it runs in a window, but your mouse isnt locked into the window... so you can move your mouse out of the game and click your desktop instead... its also very hard to scroll with the mouse, as the mouse will keep going off of the window, and this will make the game pause if in single player mode.

I like running games in windowed mode too, but in this case and this game, its not worth it.
Dead-Boy is offline   Reply With Quote
Old 01-01-2013, 09:59 PM   #4
zer0t3ch
 
 
 
Join Date: May 2012
Reputation: 0
Posts: 1
Quote:
Originally Posted by Dead-Boy View Post
or just right click on the game in steam... go to properties and then click on the button "set launch options" and type in -window and then run it.

I don't suggest this though cause it runs in a window, but your mouse isnt locked into the window... so you can move your mouse out of the game and click your desktop instead... its also very hard to scroll with the mouse, as the mouse will keep going off of the window, and this will make the game pause if in single player mode.

I like running games in windowed mode too, but in this case and this game, its not worth it.
Try just using the arrow keys? Games like this are meant to be played with minimal mouse anyways.
zer0t3ch is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > # - C > Company of Heroes series


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 10:43 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2014, All Rights Reserved.