Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > # - C > Call of Duty series > Call of Duty World at War

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-08-2010, 07:19 PM   #1
fr33st00s
 
Guest
Posts: n/a
Call of duty World at war couldn't write a file. The hard drive is probably Full

Please dont lock this! I deleted the one on World at war!

I keep geting that Error when i try to play Cod WaW, How do i fix this?
 
Reply With Quote
Old 10-08-2010, 07:25 PM   #2
real4xor
 
 
 
Join Date: Oct 2009
Reputation: 2063
Posts: 3,277
You could try setting it to run as administrator. :/ if you haven`t already.
Unless your harddisk really IS full.

--
I`ve also seen similar types of issues being fixed by increasing the system page file, updating direct X, and reinstalling the game.

Just google it.

Last edited by real4xor: 10-08-2010 at 07:44 PM. Reason: There`s an edit button.
real4xor is offline   Reply With Quote
Old 10-08-2010, 07:32 PM   #3
fr33st00s
 
Guest
Posts: n/a
I have done that.

I deleted stuff from my hard drive to make room, unless i didnt fully delete the stuff.

How do i delete stuff fully?
  Reply With Quote
Old 10-08-2010, 07:35 PM   #4
Silicon Vampire
 
Silicon Vampire's Avatar
 
Volunteer Moderator
Join Date: Sep 2003
Reputation: 3942
Posts: 17,602
Alright, this is your last warning. i WILL NOT move another one of your threads.

seeing as you don't take a gentle nudge as a hint:

I will be infracting you for posting in the wrong forum from here on out.

Got it?

__________________
Nothing to see here
Silicon Vampire is offline   Reply With Quote
Old 10-08-2010, 08:02 PM   #5
fr33st00s
 
Guest
Posts: n/a
Quote:
Originally Posted by real4xor View Post
You could try setting it to run as administrator. :/ if you haven`t already.
Unless your harddisk really IS full.

--
I`ve also seen similar types of issues being fixed by increasing the system page file, updating direct X, and reinstalling the game.

Just google it.
How do i increase the page file? and i tryed updating my direct X and reinstalling the game. nothing help.
  Reply With Quote
Old 10-08-2010, 08:33 PM   #6
Silicon Vampire
 
Silicon Vampire's Avatar
 
Volunteer Moderator
Join Date: Sep 2003
Reputation: 3942
Posts: 17,602
Try reinstalling DirectX, from the game setup directory if available.

I don't have the game so I can't give you exact directions. I don't even know if it will fix it for certain but it certainly can't hurt anything.

__________________
Nothing to see here
Silicon Vampire is offline   Reply With Quote
Old 10-08-2010, 08:37 PM   #7
WarLokk1980
 
Join Date: Mar 2009
Reputation: 97
Posts: 1,084
Quote:
Originally Posted by fr33st00s View Post
I have done that.

I deleted stuff from my hard drive to make room, unless i didnt fully delete the stuff.

How do i delete stuff fully?
Did you empty your recycle bin after deleting the files? Also it doesn't hurt to do a disk cleanup every once in a while
WarLokk1980 is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2010, 01:55 PM   #8
fr33st00s
 
Guest
Posts: n/a
Quote:
Originally Posted by WarLokk1980 View Post
Did you empty your recycle bin after deleting the files? Also it doesn't hurt to do a disk cleanup every once in a while
yes i did. and still doesnt work.
  Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > # - C > Call of Duty series > Call of Duty World at War


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 04:55 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2014, All Rights Reserved.