Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > H - L > Killing Floor

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-29-2010, 12:49 AM   #1
Gennadios
 
Guest
Posts: n/a
Is it just me or does the server browser not work?

Basically, the only thing the server browser actually does right is list servers. The filter options simply don't work, passworded server toggles show passworded servers no matter what, can't filter out full servers. Even the add to favorites option doesn't work.

Has anyone else experienced this?

Maybe this should be posted on the Tripwire forums, but I can't be bothered to create yet another use account for something I have no intention of using.
 
Reply With Quote
Old 11-29-2010, 02:52 AM   #2
Elensar
 
 
 
Join Date: Feb 2010
Reputation: 202
Posts: 1,325
The filters are working ok for me.
Elensar is offline   Reply With Quote
Old 11-29-2010, 03:00 AM   #3
painless
 
 
 
Join Date: Dec 2009
Reputation: 4
Posts: 221
I've experienced it before. most of the time a steam restart worked, sometimes a computer restart, and other times it just didn't work at all. It's very weird
painless is offline   Reply With Quote
Old 11-29-2010, 04:15 AM   #4
zYnthetic
 
zYnthetic's Avatar
 
Killing Floor Dev
Join Date: Apr 2009
Reputation: 133
Posts: 260
If you've been playing the DA mod you'll need to start it again and re-enable the "blah" filter for the filters to work properly in KF again.
zYnthetic is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > H - L > Killing Floor


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 03:38 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2014, All Rights Reserved.