Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > M - P > nail’d

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-01-2010, 01:34 PM   #1
KyleAssassin
 
 
 
Join Date: Sep 2010
Reputation: 0
Posts: 7
Menus blank

Well when I go into the game all I see is the video playing in the background with menus that have no writing - they are blank - any suggestions?

Win 7 64
Nvidia 295GTX
All patched and latest drivers.
KyleAssassin is offline  
Reply With Quote
Old 12-01-2010, 02:11 PM   #2
brotrrwinner
 
Banned
Join Date: Mar 2009
Reputation: 83
Posts: 1,054
Are you running Windows as an administrator?
brotrrwinner is offline   Reply With Quote
Old 12-01-2010, 04:39 PM   #3
Quanta00
 
Guest
Posts: n/a
i get the exact same problem tried a few things like running it as admin but still doesn't work
  Reply With Quote
Old 12-01-2010, 09:38 PM   #4
sarcinelli
 
 
 
Join Date: Nov 2008
Reputation: 118
Posts: 777
Have you tried to check the cache for corrupted data?
sarcinelli is offline   Reply With Quote
Old 12-01-2010, 09:48 PM   #5
Quanta00
 
Guest
Posts: n/a
yep. Iv allready tried that tho i get a error which i think is the problem. It tells me that "1 files failed to validate and will be reaquired" tho even after it reaquares it it still happens adn if i do the cache again gives me the same problem.
  Reply With Quote
Old 12-02-2010, 04:31 AM   #6
KyleAssassin
 
 
 
Join Date: Sep 2010
Reputation: 0
Posts: 7
Quote:
Originally Posted by brotrrwinner View Post
Are you running Windows as an administrator?
Yeah, tried everything - did the admin thing, checked the cache -even ran it from a shortcut - nothing working.
KyleAssassin is offline   Reply With Quote
Old 12-02-2010, 04:43 AM   #7
Quanta00
 
Guest
Posts: n/a
fixed

found a solution to this well fore me.

go to X:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\nail'd


right click "Naild_x86"
select the compatibility tab
change settings for all users
run this program in windows vista service pack 2
run this program as administrator
hit apply and ok

and it should run now

only a temp fix works and then it doesnt so a bit wierd.

Last edited by Quanta00: 12-02-2010 at 04:48 AM. Reason: chage
  Reply With Quote
Old 12-02-2010, 06:02 AM   #8
KyleAssassin
 
 
 
Join Date: Sep 2010
Reputation: 0
Posts: 7
Quote:
Originally Posted by Quanta00 View Post
found a solution to this well fore me.

go to X:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\nail'd


right click "Naild_x86"
select the compatibility tab
change settings for all users
run this program in windows vista service pack 2
run this program as administrator
hit apply and ok

and it should run now

only a temp fix works and then it doesnt so a bit wierd.
Thanks mate, but tried that, still nothing, I am sure other people have this problem too.
I have Googled this, no answers on the web that I can find.
KyleAssassin is offline   Reply With Quote
Old 12-04-2010, 05:39 AM   #9
corpse66
 
Guest
Posts: n/a
Quote:
Originally Posted by KyleAssassin View Post
Well when I go into the game all I see is the video playing in the background with menus that have no writing - they are blank - any suggestions?

Win 7 64
Nvidia 295GTX
All patched and latest drivers.
I have the exact same problem, and also tried administrator, running in compatibility mode, but still no menu text.

I hope they patch this soon, otherwise I just spent money on something I can't use

Win 7 Ultimate 64bit
ATI 5970
I have the latest drivers
  Reply With Quote
Old 12-05-2010, 10:23 AM   #10
aik2471
 
Guest
Posts: n/a
The same phenomenon has been generated in me.

However, if "Nail'd"is restarted several times, text is uncommonly displayed.

Moreover, I fail in the connection with the host when I try to do multiplayer.
Are there port etc. that should be opened?


WinXP 32bit SP3(Language:Japanease)
core 2 duo E6850
GeForce 8800GTX
all latest drivers
  Reply With Quote
Old 12-05-2010, 08:51 PM   #11
eXiilez117
 
Guest
Posts: n/a
Try going into your Documents where you game settings are. Completely delete the folder called naild, and then try running the game.
  Reply With Quote
Old 12-06-2010, 06:00 PM   #12
corpse66
 
Guest
Posts: n/a
Quote:
Originally Posted by eXiilez117 View Post
Try going into your Documents where you game settings are. Completely delete the folder called naild, and then try running the game.
That fixed my problem, thankyou very much
  Reply With Quote
Old 12-06-2010, 11:32 PM   #13
aik2471
 
Guest
Posts: n/a
Quote:
Originally Posted by eXiilez117 View Post
Try going into your Documents where you game settings are. Completely delete the folder called naild, and then try running the game.
Is it this that deletes?
"D:\Program Files\Steam\steamapps\common\nail'd"

Or, is it here?
"E:\MyDoc\naild"
It has not been improved though here was deleted.


sorry my english is noob

Last edited by aik2471: 12-06-2010 at 11:37 PM.
  Reply With Quote
Old 12-07-2010, 07:30 AM   #14
sarcinelli
 
 
 
Join Date: Nov 2008
Reputation: 118
Posts: 777
Quote:
Originally Posted by aik2471 View Post
"E:\MyDoc\naild"
This.
sarcinelli is offline   Reply With Quote
Old 12-07-2010, 12:31 PM   #15
aik2471
 
Guest
Posts: n/a
eXiilez117,sarcinelli
Thank you for the reply.

However, it has not been improved though it is done in my environment.
  Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > M - P > nail’d


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 06:57 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2012, All Rights Reserved.