Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > D - G > Droplitz

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-10-2010, 09:21 PM   #1
Luckbox
 
Banned
Join Date: Feb 2010
Reputation: 31
Posts: 219
Problems/bug/errors HELP (black screen of nothingness)

Ok so I launched droplitz and ummm my screen sent black forever and it never responded and whne i tried alt tab, atrl,ctr alt delete, they didnt respond either i had to hold the power button to shut down. I'm about to give it a second go once steam cranks up. Any clue what might be causing this?
Luckbox is offline  
Reply With Quote
Old 12-10-2010, 09:56 PM   #2
tmorriso
 
Guest
Posts: n/a
black screen

Yes, I have the same problem. Sucks.
  Reply With Quote
Old 12-10-2010, 09:59 PM   #3
tmorriso
 
Guest
Posts: n/a
Workaround

I should have looked at the other topics first. I figured there was a launch option to adjust the video.

Put this in the launch options and the game will run in a window:
fullscreen=0 windowed=1 xres=1280 yres=720
  Reply With Quote
Old 12-10-2010, 10:10 PM   #4
Luckbox
 
Banned
Join Date: Feb 2010
Reputation: 31
Posts: 219
Ok so second try same thing,
Third try i input -novideo command in launch options cause thats what i had to do with chime..... well that made for a weird go of it. same result thou black screen restart computer







Quote:
Originally Posted by tmorriso View Post
I should have looked at the other topics first. I figured there was a launch option to adjust the video.

Put this in the launch options and the game will run in a window:
fullscreen=0 windowed=1 xres=1280 yres=720
not really looking to play windowed if i wanna play ty windowed games ill play them for free. i think the problem is the monitor i have 22 wide screen. and she doesnt like it. anyways thanks ill keep it in mind so i can atleast try the game.
Luckbox is offline   Reply With Quote
Old 12-11-2010, 03:48 PM   #5
Luckbox
 
Banned
Join Date: Feb 2010
Reputation: 31
Posts: 219
still no resolves to let me play the game in full screen?
Luckbox is offline   Reply With Quote
Old 12-11-2010, 06:07 PM   #6
Branokil
 
Join Date: Dec 2009
Reputation: 24
Posts: 295
I NEED THAT TREASURE HUNT!! THANKS VALVE
My money --> THRASH BIN
Branokil is offline   Reply With Quote
Old 12-13-2010, 02:51 AM   #7
nholmes
 
nholmes's Avatar
 
Blitz 1UP
Join Date: Apr 2010
Reputation: 10
Posts: 44
you can try setting the resolution without setting the game to windowed mode. that has worked for some.

Also, set run as administrator and turn off desktop composition seems to have helped some.

If you are running on an ATI graphics card you may need to reset your 3D settings in ccc to default.

The main fixes and work arounds thread is here: http://forums.steampowered.com/forum...d.php?t=946771

several suggested fixes for the black screen issue here: http://forums.steampowered.com/forum....php?t=1645790

and here: http://forums.steampowered.com/forum....php?t=1645790

related fixes here: http://forums.steampowered.com/forum....php?t=1644117
nholmes is offline   Reply With Quote
Old 12-14-2010, 10:31 AM   #8
Luckbox
 
Banned
Join Date: Feb 2010
Reputation: 31
Posts: 219
Quote:
Originally Posted by nholmes View Post
you can try setting the resolution without setting the game to windowed mode. that has worked for some.

Also, set run as administrator and turn off desktop composition seems to have helped some.

If you are running on an ATI graphics card you may need to reset your 3D settings in ccc to default.

The main fixes and work arounds thread is here: http://forums.steampowered.com/forum...d.php?t=946771

several suggested fixes for the black screen issue here: http://forums.steampowered.com/forum....php?t=1645790

and here: http://forums.steampowered.com/forum....php?t=1645790

related fixes here: http://forums.steampowered.com/forum....php?t=1644117
from what i ear this game is having moreproblems thn the middle east i would believe its my Duel core or ati card causing the trouble. no clear solution in site guess im out he treasure hunt.
Luckbox is offline   Reply With Quote
Old 12-15-2010, 07:34 AM   #9
nholmes
 
nholmes's Avatar
 
Blitz 1UP
Join Date: Apr 2010
Reputation: 10
Posts: 44
Hi luckbox - we're continuing to investigate this here but so far all of our tests are showing the game running correctly (no black screen hangs, runs full screen and windowed mode fine on xp, vista, windows 7, 32 bit and 64bit versions)

Would it be possible to get a copy of your cascade.exe file for us to verify it against the version we have here? It's possible this might be a simple problem with the version that steam is providing when you download it...

If you could contact me via enquiries@blitzgamesstudios.com i can give you details on how to send us the file many thanks!

In fact, the request goes to anyone that is currently having problems with the game - we'd love to test a few versions of the executable to confirm that the version you have is the correct one with all of the latest patches or if there is a problem with steam not supplying the correct version - thanks!
nholmes is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > D - G > Droplitz


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 05:04 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2014, All Rights Reserved.