Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > # - C > Call of Duty series > Black Ops

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-27-2010, 02:08 AM   #1
ciikada
 
Guest
Posts: n/a
question about server browser

is there a way to make it only show servers in your country? i can 100% guarantee you I am never going to play on a server in Japan with a 2000 ping. I hit refresh and it starts loading German, Uk and Japan, Australian servers. this is a waste of my time and it is annoying.

Can i edit my config file to make it only show US servers? i didn't see a way in the server browser filters. thanks
 
Reply With Quote
Old 12-27-2010, 02:12 AM   #2
Tolas
 
Join Date: Jan 2010
Reputation: 7
Posts: 229
this would require that treyarch be proper pc game developers like valve
Tolas is offline   Reply With Quote
Old 12-27-2010, 03:53 AM   #3
Larrs81
 
Join Date: Feb 2010
Reputation: 4
Posts: 324
It would be a useful option in the server browser, if it exist.

But you can scroll down the list or click on the globe above the flags to sort them on country.
Larrs81 is offline   Reply With Quote
Old 12-27-2010, 03:55 AM   #4
Sa-Matra
 
 
 
Join Date: Mar 2010
Reputation: 181
Posts: 1,419
1. Sort by ping
2. Get closest servers at top (from your country)
3. ???
4. Profit
Sa-Matra is offline   Reply With Quote
Old 12-27-2010, 04:23 AM   #5
ClemXII
 
Guest
Posts: n/a
It would be helpful if the browser actually showed more than 50 servers.

DERP, ing game.
  Reply With Quote
Old 12-27-2010, 04:25 AM   #6
suD7
 
Join Date: Nov 2010
Reputation: 1
Posts: 288
dont get your problems with the server browser. i have hundreds of servers if i disable all filters.

maybe you should not look for demolition 24/7 nuketown servers only :P
suD7 is offline   Reply With Quote
Old 12-27-2010, 04:55 AM   #7
ClemXII
 
Guest
Posts: n/a
Quote:
Originally Posted by suD7 View Post
dont get your problems with the server browser. i have hundreds of servers if i disable all filters.

maybe you should not look for demolition 24/7 nuketown servers only :P
HURRR HURR

never played nuketown scrub..

How exactly is it normal to look for S&D with out easy mode HC and get 1 server? DERP.
  Reply With Quote
Old 12-28-2010, 01:37 AM   #8
ciikada
 
Guest
Posts: n/a
im not stupid, i sort it by ping. matchtype i want, dont show full or empty. it still sometimes starts loading foreign servers and goes slow as hell. or it will only show like ten servers. it does it when you hit refresh.
  Reply With Quote
Old 12-28-2010, 01:46 AM   #9
Contagan
 
Join Date: Dec 2009
Reputation: 6
Posts: 359
Lightbulb

Quote:
Originally Posted by Tolas View Post
this would require that treyarch be proper pc game developers like valve
that would require that TA is responsible for the serverbrowser. actually the serverbrowser is brought to you by deamonware.

works great for me:

play the game in modes you like, if you find a server that fits your parameters add it to your favorites. if you have around 15 or 20 servers in your favs set your filters to show all and everything. let the browser list a few servers than go to favs and hit refresh. now you can choose out of the servers you like. if you have more than 10 or 15 in your list there should be always one ready to join in...
Contagan is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > # - C > Call of Duty series > Black Ops


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 08:28 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2012, All Rights Reserved.