Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > T - Z > Test Drive Unlimited 2

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-10-2011, 06:02 AM   #1
f4d3tobl4ck
 
Guest
Posts: n/a
Unhappy The game doesn't wanna friggin start QQ

"The game did not properly install on this system.
Please try to install the game again using the installer (DVD or downloaded installer).

If the problem persists, contact Atari technical support.

[ERROR #0a]"

This is the error message I keep getting for the last 2 days and I just can't get rid of it. I tried verifying and it didn't help. I also tried redownload/install and that still didn't help...

Please someone help me, I've been trying to fix this for 2 days and I just can't find a solution (steam doesn't reply to my ticket either)
 
Reply With Quote
Old 02-10-2011, 12:29 PM   #2
f4d3tobl4ck
 
Guest
Posts: n/a
Nothing? This sucks. I preordered the game so I can hopefully play it before everyone else, but it's already 2 days after it got released and I still haven't even been able to launch the game... Great.
  Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > T - Z > Test Drive Unlimited 2


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 04:13 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2012, All Rights Reserved.