Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > H - L > Left 4 Dead

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-18-2011, 05:08 PM   #1
Gravity Cat21
 
Guest
Posts: n/a
Left 4 Dead Not Installing

I Uninstalled My Left For Dead, And now when i try to install it, at the preparing game files for install window, it gets to the end slowly then stops

20 mins later its still Frozen on the preparing game files for install. and if i click cancel steam crashes.

Anyone know the problem???

Last edited by Gravity Cat21: 02-20-2011 at 09:23 PM.
 
Reply With Quote
Old 02-19-2011, 07:21 PM   #2
Gravity Cat21
 
Guest
Posts: n/a
BUMP!
  Reply With Quote
Old 02-20-2011, 09:03 PM   #3
Gravity Cat21
 
Guest
Posts: n/a
Unhappy

Seriously....

3 days later and no posts

Someone Has To Know Something
  Reply With Quote
Old 02-20-2011, 09:40 PM   #4
OwMyToe
 
 
 
Join Date: Mar 2010
Reputation: 110
Posts: 746
I don't, sorry, otherwise I would say something.

Have you submitted a problem ticket or searched the forums for answers?
OwMyToe is offline   Reply With Quote
Old 02-20-2011, 10:39 PM   #5
tschumann
 
Join Date: Mar 2009
Reputation: 148
Posts: 2,634
Do you have any programs running in the background?
Did you do it when the Steam servers were experiencing a lot of traffic?
tschumann is offline   Reply With Quote
Old 02-21-2011, 09:17 PM   #6
Gravity Cat21
 
Guest
Posts: n/a
thx for replying

no i havent submitted a problem ticket OwnMyToe

and i was useing windows media player in backround (also tried without anti-virus software off and media player off)

about average trafficing i guess

Last edited by Gravity Cat21: 02-21-2011 at 09:21 PM.
  Reply With Quote
Old 02-22-2011, 07:29 AM   #7
MilitantCactus
 
Join Date: Sep 2009
Reputation: 13
Posts: 103
Tried a different download region in your Steam settings?
MilitantCactus is offline   Reply With Quote
Old 02-22-2011, 08:32 PM   #8
Gravity Cat21
 
Guest
Posts: n/a
ill try that militantCactus

And one other thing i just reasantly downloaded freys steam filter could that be a cause of this problem ??

Thx
  Reply With Quote
Old 02-23-2011, 08:46 PM   #9
Gravity Cat21
 
Guest
Posts: n/a
i've figured out the problem.

i was useing freys steam filter and it was set on bigpond, and i dont think that bigpond has lfd on there content server

after changing it to internode its now installing
  Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > H - L > Left 4 Dead


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 04:45 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2012, All Rights Reserved.