Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > # - C > Command & Conquer series

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-26-2011, 12:00 PM   #1
Tychi
 
Guest
Posts: n/a
C&C 4 - You might have build the wrong LOD level!

So i've just downloaded the game and when I log into the launcher and click to play, the mouse turns into a loading icon and then I get a huge error come up.

Here's image - http://img59.imageshack.us/i/cncerror.png/

I've searched around the internet and have found nothing about a fix for this yet. I am wondering if anyone else has come across this problem and has managed to fix it?

Cheers for the help.
 
Reply With Quote
Old 02-26-2011, 07:03 PM   #2
Wiian
 
 
 
Join Date: May 2010
Reputation: 9
Posts: 37
I personally haven't had this problem, and I got CnC4 yesterday.

I'd recommend verifying local content through Steam; perhaps your file somewhere is corrupt?
Wiian is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2011, 03:40 PM   #3
fish34
 
Guest
Posts: n/a
I also had this problem. Verifying integrity of game cache sorts it.
  Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > # - C > Command & Conquer series


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 07:50 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2014, All Rights Reserved.