Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > # - C > BIT.TRIP BEAT

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-04-2011, 04:33 AM   #1
BootlessPants
 
 
 
Join Date: Feb 2011
Reputation: 4
Posts: 10
BIT.TRIP RUNNER won't start

I get a fatal error that says "Steam must be running to play this game(SteamAPI_Init() failed)". Any clue on how to solve this? I already tried to reinstall the game and Steam, but it still doesn't work. My other games work just fine.

Last edited by BootlessPants: 03-04-2011 at 07:21 AM.
BootlessPants is offline  
Reply With Quote
Old 03-05-2011, 04:59 AM   #2
xboxer
 
 
 
Join Date: Oct 2010
Reputation: 776
Posts: 3,805
Wait for a patch? This game seems to be having issues at the moment.

I'm waiting for a sale though.
xboxer is offline   Reply With Quote
Old 03-05-2011, 10:55 AM   #3
leviblue69
 
Guest
Posts: n/a
I had a lot of issues trying to get this game to work, fixed it via turning off my video cards override specs (had my card push AA and stuff, wasn't using the programs) So after turning everything to use program setting and also turned off crossfire, now is working fine....hope it helps you out
  Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > # - C > BIT.TRIP BEAT


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 02:26 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2014, All Rights Reserved.