Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > # - C > ARMA series > ARMA 2: Operation Arrowhead

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-09-2011, 12:18 PM   #1
Chicken Wing
 
Guest
Posts: n/a
Combined operations wont launch

I have that problem where I go to launch combined ops, the batch file opens and then closes immediately. I tried downloading dwarden's file, verifying my arrowhead and arma 2 games, and running steam as an admin and then verifying both games. Im stuck for ideas rite nao.
 
Reply With Quote
Old 04-09-2011, 01:48 PM   #2
I Q
 
Join Date: Mar 2011
Reputation: 0
Posts: 12
You have to click again "Play". Then it starts.. Tryed this?
I Q is offline   Reply With Quote
Old 04-09-2011, 02:12 PM   #3
UltimateSheepz
 
Join Date: Sep 2009
Reputation: 3
Posts: 78
Quote:
Originally Posted by I Q View Post
You have to click again "Play". Then it starts.. Tryed this?
DURP....
UltimateSheepz is offline   Reply With Quote
Old 04-09-2011, 10:17 PM   #4
AndroidSpawn
 
Guest
Posts: n/a
I've posted a possible solution in this thread:
http://forums.steampowered.com/forum....php?t=1817880


Quote:
You have to click again "Play". Then it starts.. Tryed this?
http://en.wikipedia.org/wiki/Batch_file
  Reply With Quote
Old 04-10-2011, 03:37 AM   #5
Chicken Wing
 
Guest
Posts: n/a
Quote:
Originally Posted by AndroidSpawn View Post
I've posted a possible solution in this thread:
http://forums.steampowered.com/forum....php?t=1817880
Thanks bro, great fix.
  Reply With Quote
Old 04-10-2011, 02:30 PM   #6
Dwarden
 
Dwarden's Avatar
 
Bohemia Interactive
Join Date: Sep 2003
Reputation: 362
Posts: 3,002
the key point is that You must start ARMA 2 once before You trying use the A2: Combined Operations option

also if that don't work exit steam and start it via "run as administrator" then run ARMA 2 and then ARMA : OA then ARMA 2: CO

__________________
Open Game Protocol : www.open-game-protocol.org
Follow me at http://twitter.com/FoltynD
Dwarden is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2011, 01:16 PM   #7
AndroidSpawn
 
Guest
Posts: n/a
Quote:
Originally Posted by Chicken Wing View Post
Thanks bro, great fix.
You're welcome!
Found the fix somewhere on the armaholic forum some time ago. Thought I'd better share!
  Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > # - C > ARMA series > ARMA 2: Operation Arrowhead


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 09:26 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2014, All Rights Reserved.