Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > D - G > Grand Theft Auto series

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-16-2011, 12:38 AM   #1
sonix90
 
Join Date: Sep 2010
Reputation: 1
Posts: 23
GTA SA: Only sound in intro movies

It's no a major problem but it bugs me a little, when I start GTA SA (Windows 7 64 bit) the intro movies, with Rockstar logo and opening credits, appear to have only sound, the screen is black the whole time. Yet, when I immediately run the task manager after starting the game and come back to GTA SA the picture is miraculously there. It's not like I want to watch it every time I play SA but still, I'm curious what's the cause of this.
sonix90 is offline  
Reply With Quote
Old 10-26-2011, 06:19 PM   #2
gksalf10
 
Guest
Posts: n/a
I'm having same problem...guess I just have to watch it in Youtube(http://www.youtube.com/watch?v=TTB6eEHCAko) then delete the file.
  Reply With Quote
Old 10-26-2011, 07:09 PM   #3
gotthisfortf2
 
Banned
Join Date: Jun 2011
Reputation: 239
Posts: 1,370
Yeah I have the same problem.
gotthisfortf2 is offline   Reply With Quote
Old 02-25-2012, 01:23 PM   #4
krashd
 
 
 
Join Date: Jun 2010
Reputation: 0
Posts: 9
Find gta-sa.exe, right click on it and go to Properties, click on the Compatibility tab and then check the box next to Run in 256 colors.

Upside: The game now works as you'd expect it to.
Downside: Your display may do some funky mode-switching before the game launches.
krashd is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > D - G > Grand Theft Auto series


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 07:00 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2014, All Rights Reserved.