Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > T - Z > Witcher 2: Assassins of Kings, The

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-16-2011, 06:14 PM   #1
Strike_You
 
 
 
Join Date: Jan 2009
Reputation: 112
Posts: 680
To those that are already playing it

How does it run and what are your system specs


**Not asking how you are already playing it
Strike_You is offline  
Reply With Quote
Old 05-16-2011, 06:18 PM   #2
geraldoaj
 
Banned
Join Date: Feb 2010
Reputation: 0
Posts: 6
I heard that it runs very good on Max settings in a medium-high rig, but need do disable two things: SSAO and Uber Sampling or something like that
geraldoaj is offline   Reply With Quote
Old 05-16-2011, 06:20 PM   #3
Strike_You
 
 
 
Join Date: Jan 2009
Reputation: 112
Posts: 680
Quote:
Originally Posted by geraldoaj View Post
I heard that it runs very good on Max settings in a medium-high rig, but need do disable two things: SSAO and Uber Sampling or something like that
What is considered to be a medium high rig these days?

thanks!
Strike_You is offline   Reply With Quote
Old 05-16-2011, 06:28 PM   #4
-GLiTcHeD-
 
Join Date: Mar 2010
Reputation: 13
Posts: 258
Quote:
Originally Posted by Strike_You View Post
What is considered to be a medium high rig these days?

thanks!
My guess is about a Dual Core 2.4GHZ CPU, 4-6 GB RAM and a card with at least 512 MB memory (not a budget card though).
-GLiTcHeD- is offline   Reply With Quote
Old 05-16-2011, 06:34 PM   #5
Cerabret100
 
Guest
Posts: n/a
Quote:
Originally Posted by Strike_You View Post
What is considered to be a medium high rig these days?

thanks!
I imagine my rig probably qualifies as medium grade, maybe a little higher (though i doubt it)

3.2 dual core (though it's actually a 4 core with 2 turned off, though i've successfully activated them with no side effects, i just leave them off because i don't feel i need it)

4 GB 1600 Mhz Ram

ATI Radeon HD5770 1GB

I imagine i could run medium easy, maybe high if i lower a few individual settings. I don't actually know because i'm not in possesion of a version that unlocked early.
  Reply With Quote
Old 05-16-2011, 06:42 PM   #6
Strike_You
 
 
 
Join Date: Jan 2009
Reputation: 112
Posts: 680
thanks! I thought I had a decent rig but Dragon Age 2 showed me otherwise : /

Hoping for high settings!
Strike_You is offline   Reply With Quote
Old 05-16-2011, 06:46 PM   #7
zerorate
 
Join Date: Feb 2009
Reputation: 5
Posts: 144
i5 2500k 3.3ghz
HD 6970
4gb ddr3

Ultra = 15-20 fps
High = 30-60 fps
zerorate is offline   Reply With Quote
Old 05-16-2011, 06:48 PM   #8
rupok2
 
 
 
Join Date: Jun 2010
Reputation: 134
Posts: 1,976
Hopefully my 460 can handle it on high
rupok2 is offline   Reply With Quote
Old 05-16-2011, 06:57 PM   #9
Strike_You
 
 
 
Join Date: Jan 2009
Reputation: 112
Posts: 680
Quote:
Originally Posted by zerorate View Post
i5 2500k 3.3ghz
HD 6970
4gb ddr3

Ultra = 15-20 fps
High = 30-60 fps
At what Res?

How many cores, and how much of the cores is it using while playing the game on Ultra? Also what Catalyst are you using for that GPU?
Thanks!!
Strike_You is offline   Reply With Quote
Old 05-16-2011, 07:08 PM   #10
zerorate
 
Join Date: Feb 2009
Reputation: 5
Posts: 144
1920x1080 Catalyst 11.5 and uses all four cores well.
zerorate is offline   Reply With Quote
Old 05-16-2011, 07:09 PM   #11
rupok2
 
 
 
Join Date: Jun 2010
Reputation: 134
Posts: 1,976
Quote:
Originally Posted by zerorate View Post
1920x1080 Catalyst 11.5 and uses all four cores well.
damn if u only get 30-60 on ur card on high 1080p, i am screwed. I have to play on the medium graphics with my gtx 460
rupok2 is offline   Reply With Quote
Old 05-16-2011, 07:11 PM   #12
Strike_You
 
 
 
Join Date: Jan 2009
Reputation: 112
Posts: 680
Is it the 11.5a hotfix, or just the 11.5?

Also does it use 100% of the 4 cores?
Strike_You is offline   Reply With Quote
Old 05-16-2011, 07:16 PM   #13
Strike_You
 
 
 
Join Date: Jan 2009
Reputation: 112
Posts: 680
Quote:
Originally Posted by rupok2 View Post
damn if u only get 30-60 on ur card on high 1080p, i am screwed. I have to play on the medium graphics with my gtx 460
No doubt

I hope my 5870 can pull high settings
Strike_You is offline   Reply With Quote
Old 05-16-2011, 07:16 PM   #14
zerorate
 
Join Date: Feb 2009
Reputation: 5
Posts: 144
Quote:
Originally Posted by Strike_You View Post
Is it the 11.5a hotfix, or just the 11.5?

Also does it use 100% of the 4 cores?
Not hotfix and no it doesn't use 100% cpu, I think the GPU is just not enough for ultra or needs better drivers.
zerorate is offline   Reply With Quote
Old 05-16-2011, 07:19 PM   #15
nekrosoft13
 
Join Date: Oct 2009
Reputation: 12
Posts: 82
and those that are playing, how excactly are you playing it?
nekrosoft13 is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > T - Z > Witcher 2: Assassins of Kings, The


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 09:12 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2014, All Rights Reserved.