Go Back   Steam Users' Forums > Steam Discussions > VAC Discussion

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-20-2011, 08:17 AM   #1
BigMan123
 
Join Date: May 2011
Reputation: 0
Posts: 29
Question Can i get VAC ban for doing this?

If i use wallhack in my Black Ops combat training with VAC disabled in the match making menu settings can i get banned?

Last edited by BigMan123: 05-20-2011 at 08:41 AM.
BigMan123 is offline  
Old 05-20-2011, 08:27 AM   #2
ToeCutter
 
Join Date: Aug 2004
Reputation: 8
Posts: 545
Best not do it, then.
ToeCutter is offline  
Old 05-20-2011, 08:27 AM   #3
Bibs
 
 
 
Join Date: Oct 2010
Reputation: 365
Posts: 1,315
Using hacks? You'll get banned.

Seriously, why do you want to wallhack? ...
Bibs is offline  
Old 05-20-2011, 08:31 AM   #4
Pr3DaToR™
 
Guest
Posts: n/a
Most likely for having it running,Keep hacks off of games.
 
Old 05-20-2011, 08:31 AM   #5
LesMoore
 
LesMoore's Avatar
 
Volunteer Moderator
Join Date: Oct 2003
Reputation: 3165
Posts: 5,926
Read rule 3. No talk of hacks, hacking, etc


II. The following topics are strictly off limits, including in external links:

Porn, gross stuff, or anything else not safe for work
Piracy, warez, Leaked content
Cheating, hacking, game exploits
Threats of violence or harassment, even as a joke
Posting copyrighted material such as magazine scans
Soliciting, auctioning, selling, advertising, referrals
Racism, discrimination
Drugs, alcohol
Religious, political, and other “prone to huge arguments” threads
LesMoore is offline  
Old 05-20-2011, 08:35 AM   #6
L.o.D.
 
Join Date: Apr 2006
Reputation: 1647
Posts: 22,671
AFAIK, you can't disable VAC in BlackOPS without using a 3rd party tool to do so which in itself will get you VACcinated.

Rule number 3?
You have that listed as rule number 2.
L.o.D. is offline  
Old 05-20-2011, 08:40 AM   #7
BigMan123
 
Join Date: May 2011
Reputation: 0
Posts: 29
I was going to hack against bots... and sorry to ask about this then :/
BigMan123 is offline  
Old 05-20-2011, 08:49 AM   #8
Slayer00
 
 
 
Join Date: Sep 2006
Reputation: 1139
Posts: 5,510
Its just better not to risk it.

I wouldn't trust those cheats at all, because cheating in general is not allowed in online/multiplayer games so there is no "trusted people" to create such tools so all "hackers" and such creating the cheats for online games.
They either want to "prove" something, spread their virusses/malware or ask you to pay for their tools.
Slayer00 is offline  
Old 05-20-2011, 09:03 AM   #9
ravensix
 
Guest
Posts: n/a
Quote:
Originally Posted by LesMoore View Post
Read rule 3. No talk of hacks, hacking, etc


II. The following topics are strictly off limits, including in external links:

Porn, gross stuff, or anything else not safe for work
Piracy, warez, Leaked content
Cheating, hacking, game exploits
Threats of violence or harassment, even as a joke
Posting copyrighted material such as magazine scans
Soliciting, auctioning, selling, advertising, referrals
Racism, discrimination
Drugs, alcohol
Religious, political, and other “prone to huge arguments” threads
THAT ^ is rule 2, but ok
 
Old 05-20-2011, 09:19 AM   #10
BigMan123
 
Join Date: May 2011
Reputation: 0
Posts: 29
Ok, i must admit that i tested it out in combat training with VAC disabled in the matchmaking menu. Sorry! i used it for 10 seconds, lets see if that gets me banned :/

Last edited by BigMan123: 05-20-2011 at 09:22 AM.
BigMan123 is offline  
Old 05-20-2011, 09:28 AM   #11
L.o.D.
 
Join Date: Apr 2006
Reputation: 1647
Posts: 22,671
BlackOps has an option within it's menu to disable VAC??
L.o.D. is offline  
Old 05-20-2011, 10:01 AM   #12
Slayer00
 
 
 
Join Date: Sep 2006
Reputation: 1139
Posts: 5,510
Quote:
Originally Posted by L.o.D. View Post
BlackOps has an option within it's menu to disable VAC??
I don't see one in my menu.

And Googling for more information is kinda pointless, it just gives me cheating sites..
Slayer00 is offline  
Old 05-20-2011, 10:06 AM   #13
L.o.D.
 
Join Date: Apr 2006
Reputation: 1647
Posts: 22,671
Maybe he downloaded said disabler & it added that option??
L.o.D. is offline  
Old 05-20-2011, 10:21 AM   #14
BigMan123
 
Join Date: May 2011
Reputation: 0
Posts: 29
Dudes, i did NOT download ANY VAC disablers! Here is a picture of the setting i mean: http://imageshack.us/m/852/8904/blackopsu.png

Last edited by BigMan123: 05-20-2011 at 10:21 AM. Reason: Typo fixed
BigMan123 is offline  
Old 05-20-2011, 11:03 AM   #15
Zlyvex
 
 
 
Join Date: Apr 2009
Reputation: 58
Posts: 117
Why risk a game you paid good money for just to cheat against bots? I don't own Blops but isn't there an option to just change the difficulty? Not worth it and the use of these cheats can steer you down the wrong path guy. Leave downloaded cheats alone they sometimes contain viruses not worth it.
Zlyvex is offline  
Closed Thread

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Discussions > VAC Discussion


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 12:07 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2014, All Rights Reserved.