Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > D - G > Garry's Mod

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-22-2011, 06:11 AM   #1
MartyMcFryser
 
Join Date: Aug 2010
Reputation: 4
Posts: 118
My Garry's Mod Crashes before the menu launch

Hello, that's it, I launch my Gmod, and 2 or 3 seconds before the menu appers, my game just crash, no warning or error alerts, just exit.I tried reinstall 3 times, nothing work.What's the problem?
Please some help, tanks.
MartyMcFryser is offline  
Reply With Quote
Old 05-22-2011, 07:08 AM   #2
Kennyman1
 
Join Date: Oct 2009
Reputation: 0
Posts: 50
post your computer specs; is this the first time you've ever run it?
Kennyman1 is offline   Reply With Quote
Old 05-22-2011, 07:11 AM   #3
MartyMcFryser
 
Join Date: Aug 2010
Reputation: 4
Posts: 118
Quote:
Originally Posted by Kennyman1 View Post
post your computer specs; is this the first time you've ever run it?
Nope, I play gmod like an year in my same PC, my computer specs arent an problem, my Gmod runs all in max GFX settings, whitout any lag or bug.
MartyMcFryser is offline   Reply With Quote
Old 05-22-2011, 07:15 AM   #4
Kennyman1
 
Join Date: Oct 2009
Reputation: 0
Posts: 50
Quote:
Originally Posted by MartyMcFryser View Post
Nope, I play gmod like an year in my same PC, my computer specs arent an problem, my Gmod runs all in max GFX settings, whitout any lag or bug.
You tried verifying the cache?
Kennyman1 is offline   Reply With Quote
Old 05-22-2011, 07:26 AM   #5
MartyMcFryser
 
Join Date: Aug 2010
Reputation: 4
Posts: 118
Quote:
Originally Posted by Kennyman1 View Post
You tried verifying the cache?
Yes, still not working...
MartyMcFryser is offline   Reply With Quote
Old 05-22-2011, 07:33 AM   #6
Kennyman1
 
Join Date: Oct 2009
Reputation: 0
Posts: 50
Quote:
Originally Posted by MartyMcFryser View Post
Yes, still not working...

Tryed deleting the BLOB file in your GMOD directory?
Kennyman1 is offline   Reply With Quote
Old 05-22-2011, 07:35 AM   #7
Kennyman1
 
Join Date: Oct 2009
Reputation: 0
Posts: 50
I mean your Steam file. xD
Kennyman1 is offline   Reply With Quote
Old 05-22-2011, 08:19 PM   #8
LightBrawler
 
Join Date: May 2011
Reputation: 0
Posts: 10
I've been having the same problem and I've just gotten Garry's Mod today. I'm sure I have Direct X 8.1, since I can still play TF2, but it might be due to recent updates or something that it is having another problem.
LightBrawler is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > D - G > Garry's Mod


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 03:30 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2014, All Rights Reserved.