Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > # - C > Call of Duty series > Black Ops

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-07-2011, 05:56 AM   #1
Splintex
 
Guest
Posts: n/a
Black Ops error

Hi, I wanna play Bo MP and this happens http://img339.imageshack.us/img339/1563/errorbg.jpg I tried to reinstall it,change the language whatever...but it still pops up...thx for help
 
Reply With Quote
Old 06-07-2011, 09:19 AM   #2
Splintex
 
Guest
Posts: n/a
anyone help pls?
  Reply With Quote
Old 06-07-2011, 09:35 AM   #3
Flaps
 
Join Date: Jan 2010
Reputation: 40
Posts: 249
Set the language through steam to whatever country you are from.

If you are German, set the language to German, if Polish, set to Poland etc.
Flaps is offline   Reply With Quote
Old 06-07-2011, 10:01 AM   #4
Splintex
 
Guest
Posts: n/a
I did that milion times...didn't work
  Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > # - C > Call of Duty series > Black Ops


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 12:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2014, All Rights Reserved.