Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > H - L > iBomber Defense

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-23-2011, 03:03 PM   #1
Banzai Kamikaze
 
Guest
Posts: n/a
game.exe has stopped working

Hi, I don't know if it is a steam related issue or not, but I simply can't get ibomber defense to work ! There is immediately a crash when I try to run it, with "game.exe has stopped working".

This never happens in any other games. I have an Asus g73h labtop which includes an ATI HD5870 card.

Sorry, I don't have any other information to give, has anyone else encountered such a problem ?
 
Reply With Quote
Old 06-23-2011, 11:17 PM   #2
Banzai Kamikaze
 
Guest
Posts: n/a
Solution

Oh well, I found a solution on my own. Turns out that the display drivers were outdated, but of course, Asus does NOT provide ANY updated drivers for their labtops (how nice of them, they don't seem to care). To make matters worse, official ATI mobility drivers simply don't work on asus labtops (how ridiculous...)

Solution:

I had to completely uninstall any trace of display drivers using "Driver sweep" while in safe mode, then I had to go in device manager and manually uninstall the video card.

Then I used a specific set of drivers: 11-3_mobility_vista_win7_64_dd_ccc_ocl , which you can find simply by googling.

Now everything seems to work ! I'm just surprised I didn't have issues in any other games...
  Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > H - L > iBomber Defense


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 03:18 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2014, All Rights Reserved.