Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > # - C > Beat Hazard

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-11-2011, 05:13 AM   #16
rezyn8
 
 
 
Join Date: Jan 2009
Reputation: 25
Posts: 110
I have removed my save files and yet it keeps asking me to select an option for the new scoring system. Nothing works except for the right mouse button, which exits the game.

Quote:
---------------- NEW SESSION
StartHGE() OK
game.init()
SetGameMode = 18
== StopNews
game.LoadContent
hge->System_Start
game->steamRemoteStorage.saveExists() = true
Loading game: SongSave = 0
Loaded SongSaves
Finished Loading
CB Logo: Game Loaded
PlayingFile: xu_xk_beastmode.mp3
Magic Num = 2849

SetGameMode = 37
Got 102 friends
grabFriendAccountIDs() - got IDs
==== Online::killPeer()
hge->System_Start2
SteamAPI_Shutdown
hge->System_Shutdown
hge->Release()
rezyn8 is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2011, 05:24 AM   #17
Starg
 
Starg's Avatar
 
Cold Beam Games
Join Date: Apr 2010
Reputation: 782
Posts: 1,799
Did you use the pref command to reset your cloud save game?

This: game->steamRemoteStorage.saveExists() = true
means it's still there.
Starg is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2011, 01:30 PM   #18
PillarofFaith
 
Guest
Posts: n/a
Problem with BH Ultra saving progress

I don't know if anyone else is having this problem or not but when I play BH Ultra it doesn't save any of my progress. Every time I have to tell it to redo my stats and it doesn't keep any of my song stats or perks. It's acting like I just installed the game for the first time even though it has my music indexed already. I heard it might have something to do with Windows 7 but if anyone can help it would be much appreciated.
  Reply With Quote
Old 07-11-2011, 01:49 PM   #19
Starg
 
Starg's Avatar
 
Cold Beam Games
Join Date: Apr 2010
Reputation: 782
Posts: 1,799
Do you have steam cloud enabled?
Starg is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2011, 08:49 PM   #20
AmethystViper
 
Join Date: Jun 2011
Reputation: 5
Posts: 37
Is it me, or when I hit the "S" key when I'm looking through music, the cursor jumps in a weird way?

-EDIT-
When I mean using the "S" key, I mean using it was the "Down" button for the game.
AmethystViper is offline   Reply With Quote
Old 07-12-2011, 12:17 AM   #21
fyiiamaheavy
 
 
 
Banned
Join Date: Apr 2009
Reputation: 192
Posts: 2,429
Yea I think if you hit o it will go to the song that starts with o Cause like i hit I once and i got Ill be there for you by bon jovi
fyiiamaheavy is offline   Reply With Quote
Old 07-22-2011, 12:29 PM   #22
PillarofFaith
 
Guest
Posts: n/a
No, I turned the steam cloud off.
  Reply With Quote
Old 07-27-2011, 08:08 PM   #23
zipp0man
 
Join Date: Jul 2011
Reputation: 0
Posts: 7
Cannot play Ultra..

Hi! I need help figuring why I can't play ultra but can play classic just fine. Ultra tries to launch but it never does. While launching, it will show that I am "in game" for like three secs. and then goes back to "online" on my status I have tried all the possible fixes in this thread like diasabling the steam overlay, verify cache, reintalling, set up custom rez etc. I'm not getting any error message even if I run it directly from the steamapps folder. I also set up "WriteDebug;" in the preftxt file but its not giving me any debug text either in the beat hazard folder or the one in documents. I'm using winxp sp3 and have an ati5670 and yes i have the latest video drivers and directx. Any help would be appreciated.
zipp0man is offline   Reply With Quote
Old 07-28-2011, 01:26 AM   #24
Starg
 
Starg's Avatar
 
Cold Beam Games
Join Date: Apr 2010
Reputation: 782
Posts: 1,799
Have you checked for the debugMsg.txt in the steam apps/BH folder? This is where it gets written (not where the pref file is)

If there's no file then it must be crashing very early on.
Starg is offline   Reply With Quote
Old 07-28-2011, 05:57 AM   #25
zipp0man
 
Join Date: Jul 2011
Reputation: 0
Posts: 7
Yes, both the folder in steam apps beat hazard folder and the one in documents doesn't have any debug text in it.
zipp0man is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2011, 04:52 AM   #26
zipp0man
 
Join Date: Jul 2011
Reputation: 0
Posts: 7
Unhappy

No fix yet? Looks like I'm stuck playing classic

Finally got it to work. Anyone who's having the same issue and has a multi core proc should try and disable 2 cores from the bios. I have a phenom II x6 1055t.

Last edited by zipp0man: 09-26-2011 at 02:31 AM. Reason: found fix
zipp0man is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2011, 05:41 PM   #27
MagnaCesar
 
Guest
Posts: n/a
As squall_leonhart said, the xbox controller detection is faulty. On Classic, the X360 controller gets detected, while on Ultra it won't.
  Reply With Quote
Old 08-11-2011, 10:45 PM   #28
Prophex12
 
Guest
Posts: n/a
XboX controller loses connection

I bought a wireless reciever for my XboX controller and installed the drivers on my laptop. I tried it with many different steam games and there are no issues at all. But in Beat Hazard the controller shuts of during play every 5 seconds. (note: only while playing, not while browsing the menu's)

Is this a (common) problem ? How can I fix it ?
  Reply With Quote
Old 08-14-2011, 11:51 AM   #29
anderssan
 
Guest
Posts: n/a
2 Minor bugs

I was playing an online game (head 2 head) 10 mins ago and i experienced two minor bugs i thought i might as well make a post about. The first one was ingame, where what looked like a segment from a snake was spinning around itself in the same spot, you were unable to kill it and if you flew into it you would die.
After said game, which was on internet radio, i played a song on standard singleplayer and when it started, the song suddenly changed name to the song that was last played on that radio. Even after the game the song was still named wrong, but after i indexed my music library it was named correct again. Still pretty confusing tho..

Hope this helps,
anderssan
  Reply With Quote
Old 08-28-2011, 03:28 AM   #30
MexicanJuice
 
Join Date: Jan 2009
Reputation: 0
Posts: 31
Seriously, any help on my problem? At all? The game is essentially unplayable now for me. I'm in my song list for all but a few seconds, and I get "BeatHazard.exe has stopped working". I can't even scroll through my music selection, let alone pick a damned song a to play. PLEASE, can anyone help me?!?! I miss this game so much.....
MexicanJuice is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > # - C > Beat Hazard


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 09:19 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2014, All Rights Reserved.