Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > T - Z > Universe at War: Earth Assault

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-17-2011, 07:05 AM   #1
GreyMasker
 
Guest
Posts: n/a
Endless loop?

When I try to launch the game a little box pops up that says "Performing first time setup 1/1..." or something to that effect and it disappears a second later only to come back again and again! Anyone familiar with this and know a fix for it? Honestly looking at this board I can't believe Steam has the cajones to keep such a pile of buggy crap on it's service, let alone advertise it by putting it on sale!

I've tried reinstalling it and that doesn't help at all; I've also tried disabling dx10 via regedit and reinstalling GFWL and it still just loops.
 
Reply With Quote
Old 07-19-2011, 06:35 PM   #2
Tulaig
 
Guest
Posts: n/a
I too am stuck in that loop and the lack of help from steam and Peroglyph is alarming!! good thing I only spent 5 bucks on this POS.
  Reply With Quote
Old 07-20-2011, 09:42 AM   #3
jake_farrell
 
Join Date: Sep 2009
Reputation: 8
Posts: 82
try both manually installing GfWL from the Microsoft Homepage ( http://www.xbox.com/LIVE/PC/DownloadClient ) , instead of the thing that steam downloaded , yes i had the same loop , but after this it was away
jake_farrell is offline   Reply With Quote
Old 07-20-2011, 04:41 PM   #4
Tulaig
 
Guest
Posts: n/a
tried that before, any version perchance?
  Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > T - Z > Universe at War: Earth Assault


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 07:23 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2014, All Rights Reserved.