Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > M - P > Medieval II series

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-10-2011, 05:14 PM   #1
butcherblock
 
Guest
Posts: n/a
Issues with kingdoms

Hey all so i bought Medieval 2 and kingdoms a few days ago. And decided to try out the Britan campaign for kingdoms. Everything seems fine i run the game at medium res and the campaign map is nice.

My issue is the battles. They are either not loading at all or if they do at all they are virtually at a standstill.

I can play Medieval 2 with no problems at all on medium setting and a full support of troops and siege equipment. Rome is the same.

Wondering if maybe something went wrong with the install? I do have the same problems as well with the launcher not closing and the odd message during the launcher if you click settings. Im just pretty much at a loss right now.

As i said i can run Med 2 with no issues at all i figured Kingdoms would be the same...is it just that much more graphically involved that it would make my machine have a brain fart?

Also tried running on all low settings with the same results... any help would be awesome..Thanks!
 
Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > M - P > Medieval II series


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 03:14 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2012, All Rights Reserved.