Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > Q - S > Supreme Commander series

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-15-2011, 12:19 PM   #1
karok
 
Join Date: Jan 2011
Reputation: 0
Posts: 22
Question [FA] Stuck on Connecting... @ skirmish

Heya,

I've bought supcom and FA, but I'm stuck on Connecting whenever I try to play a skirmish, multiplayer lan or go to matchmaking.

Are there ports that I need to open up on the router? I've checked my firewall and its letting FA through.

Anyone else has this problem, or knows what might be wrong?

thnx in advance.
karok is offline  
Reply With Quote
Old 10-17-2011, 10:13 AM   #2
Sonic_Blade
 
Join Date: Feb 2009
Reputation: 0
Posts: 13
Chiming in to say that I am having the same issue. I already own the retail version of both games and did not have any issues prior.

A side note: During the installation, I tried copying over the folder from the retail version to the Steamapps folder and changed the names of the folders so they match up correctly just to see if I could save myself some bandwidth. It didn't seem to work out as planned. So far running the first game seems to work fine, but Forged Alliance can't connect to Skirmish, Matchmaking, or Multiplayer LAN at all.

I've already tried verifying the integrity of my game files as well.
Sonic_Blade is offline   Reply With Quote
Old 10-17-2011, 10:22 AM   #3
Splatman
 
Join Date: Jan 2009
Reputation: 5
Posts: 23
I had the same problem, for me it was caused by having the lobby enhancement mod installed (which comes with sorians AI mod).
Splatman is offline   Reply With Quote
Old 10-17-2011, 10:35 AM   #4
Sonic_Blade
 
Join Date: Feb 2009
Reputation: 0
Posts: 13
Oh man, I forgot about that. It seems so obvious now. You, sir, are a gentleman as well as a scholar.
Sonic_Blade is offline   Reply With Quote
Old 10-17-2011, 12:24 PM   #5
karok
 
Join Date: Jan 2011
Reputation: 0
Posts: 22
Well thats .., means we can't use sorians for AI's with the steam version -_-
karok is offline   Reply With Quote
Old 10-19-2011, 05:51 AM   #6
Splatman
 
Join Date: Jan 2009
Reputation: 5
Posts: 23
Sorian has said he will look at as soon as he gets a chance.

I've taken a look at the debug/error logs, and from what I can tell the lobby enhancement mod is broken by the changes made to add steam matchmaking's friends only option, in theory the AI should still work (once lobby enhancement is fixed).
Splatman is offline   Reply With Quote
Old 10-28-2011, 11:04 AM   #7
mathrian
 
Join Date: Oct 2011
Reputation: 0
Posts: 6
Im also having this problem
mathrian is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > Q - S > Supreme Commander series


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 09:52 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2012, All Rights Reserved.