Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > # - C > Battlefield series

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-24-2011, 02:38 PM   #1
Hotwir3
 
Join Date: Jul 2006
Reputation: 164
Posts: 409
Negative Mouse Acceleration

Anyone else having this issue? I can only turn so fast, when I'm walking around it's like I'm trying to turn in a tank in BC2 in how my rotational speed is capped.
Hotwir3 is offline  
Reply With Quote
Old 10-24-2011, 03:23 PM   #2
deadlymass
 
Join Date: Apr 2004
Reputation: 123
Posts: 1,610
Very hot topic on the battlelog forums. Lots of people working on a work-around and I'm sure DICE have noticed.
Now, how a game gets released without a single person ever trying to aim with the mouse...
deadlymass is offline   Reply With Quote
Old 10-24-2011, 03:52 PM   #3
laazrockit
 
 
 
Join Date: Jul 2010
Reputation: 195
Posts: 2,179
haven't played the final yet, but I did not get this issue in the beta... and the game does have a raw mouse input option.
laazrockit is offline   Reply With Quote
Old 10-24-2011, 03:53 PM   #4
Coquito
 
Join Date: Jan 2008
Reputation: 33
Posts: 1,460
just adapt and get used to it.
Coquito is offline   Reply With Quote
Old 10-24-2011, 04:05 PM   #5
MrChris
 
Join Date: Jan 2005
Reputation: 3587
Posts: 7,874
Quote:
Originally Posted by Coquito View Post
just adapt and get used to it.
lol, no

the mouse is designed to be responsive and actually FOLLOW the movements you input

otherwise we might as well be aiming with controllers

Yes a few people have been having this problem

raw mouse input change anything at all?
MrChris is online now   Reply With Quote
Old 10-24-2011, 04:25 PM   #6
wazups 2x
 
 
 
Join Date: Feb 2009
Reputation: 1248
Posts: 4,493
No! It better not be back. They fixed this in BC2, how could they mess it up again?
wazups 2x is offline   Reply With Quote
Old 10-24-2011, 04:30 PM   #7
Coquito
 
Join Date: Jan 2008
Reputation: 33
Posts: 1,460
I used a program called "EvilMinds BC2 configurator" which disabled the acceleration.

I hope they make one for BF3.
Coquito is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > # - C > Battlefield series


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 04:43 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2014, All Rights Reserved.