Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > Q - S > Sequence

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-26-2011, 12:21 AM   #1
IridiumStudios
 
Iridium Studios
Join Date: Oct 2011
Reputation: 108
Posts: 532
Sequence not working? Send me the crashlog!

If you're having any problems with Sequence, go ahead and send the file errorlog.txt (found at steam/steamapps/common/Sequence) to me at iridium@playiridium.com. It'll help me debug the problem for you!
IridiumStudios is offline  
Reply With Quote
Old 11-28-2011, 03:00 AM   #2
SHJordan
 
Join Date: Mar 2011
Reputation: 4
Posts: 87
My problem is... it is not even starting... so i cant send you a errorlog.txt... because it doesnt exist =\
SHJordan is offline   Reply With Quote
Old 11-28-2011, 05:46 AM   #3
IridiumStudios
 
Iridium Studios
Join Date: Oct 2011
Reputation: 108
Posts: 532
Does anything happen at all? O.o
IridiumStudios is offline   Reply With Quote
Old 11-28-2011, 06:27 AM   #4
SHJordan
 
Join Date: Mar 2011
Reputation: 4
Posts: 87
Quote:
Originally Posted by IridiumStudios View Post
Does anything happen at all? O.o
Not really... on the task manager i can see the process starting... but it doesnt go on... not even a black screen... nothing... it just load the process and shut it down. =\ I really don't know what it could be since it isn't affecting any other steam games.
SHJordan is offline   Reply With Quote
Old 11-28-2011, 07:27 AM   #5
SSoundscape
 
Banned
Join Date: Oct 2011
Reputation: 9
Posts: 202
Verify your game cache integrity.
SSoundscape is offline   Reply With Quote
Old 11-28-2011, 10:14 AM   #6
SHJordan
 
Join Date: Mar 2011
Reputation: 4
Posts: 87
Quote:
Originally Posted by SSoundscape View Post
Verify your game cache integrity.
Done that before reaching the forums... =\
SHJordan is offline   Reply With Quote
Old 11-28-2011, 10:19 AM   #7
YellowYoshi1
 
 
 
Join Date: Oct 2010
Reputation: 0
Posts: 87
Seems more and more people are getting this problem. I sent a ticket to Steam Support, mayhaps they might be able to come back with a solution to this mystery plague.
YellowYoshi1 is offline   Reply With Quote
Old 11-28-2011, 10:29 AM   #8
SHJordan
 
Join Date: Mar 2011
Reputation: 4
Posts: 87
Quote:
Originally Posted by YellowYoshi1 View Post
Seems more and more people are getting this problem. I sent a ticket to Steam Support, mayhaps they might be able to come back with a solution to this mystery plague.
I'm glad my PC is not freaking out lol.

Anyways... i really wanna test this game... it seemed to me a mix between rpg and DDR, am I wrong? Please fix it asap!!! xD
SHJordan is offline   Reply With Quote
Old 12-06-2011, 06:31 PM   #9
jemgrul
 
Join Date: Dec 2011
Reputation: 0
Posts: 5
I cant even enter to the game

It just doesnt star, it jusy say that the game isnt avalible for the moment
jemgrul is offline   Reply With Quote
Old 12-06-2011, 09:15 PM   #10
SHJordan
 
Join Date: Mar 2011
Reputation: 4
Posts: 87
BTW, fixed my problem... I use EMSISOFT Anti-malware + Online Armor and after putting then into the allowed files and the sequence application on the firewall... it is now working properly.
SHJordan is offline   Reply With Quote
Old 12-06-2011, 09:39 PM   #11
IridiumStudios
 
Iridium Studios
Join Date: Oct 2011
Reputation: 108
Posts: 532
OH MY GOD HE FIXED THE PROBLEM NO ONE COULD FIX

Seriously, anyone else who was having this problem, try a firewall exception?
IridiumStudios is offline   Reply With Quote
Old 12-07-2011, 06:48 AM   #12
SHJordan
 
Join Date: Mar 2011
Reputation: 4
Posts: 87
Quote:
Originally Posted by IridiumStudios View Post
OH MY GOD HE FIXED THE PROBLEM NO ONE COULD FIX

Seriously, anyone else who was having this problem, try a firewall exception?
Yep... pretty weird... but it is fixed... just allow the steam folder and sequence application.
SHJordan is offline   Reply With Quote
Old 12-07-2011, 11:38 AM   #13
jemgrul
 
Join Date: Dec 2011
Reputation: 0
Posts: 5
i cant find the Sequence EXE; my steam folder is already allowed by my firewall, but i cat find sequence.exe
jemgrul is offline   Reply With Quote
Old 12-07-2011, 11:40 AM   #14
SHJordan
 
Join Date: Mar 2011
Reputation: 4
Posts: 87
Try on these folders:
C:\Program Files\Steam\steamapps\common\sequence
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\sequence
SHJordan is offline   Reply With Quote
Old 12-08-2011, 08:55 AM   #15
jemgrul
 
Join Date: Dec 2011
Reputation: 0
Posts: 5
i found that folder but there is not any exe in there
jemgrul is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > Q - S > Sequence


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 04:55 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2014, All Rights Reserved.