Go Back   Steam Users' Forums > Steam Discussions > Off Topic

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-27-2011, 12:55 PM   #1
kyledawg1
 
Join Date: Dec 2009
Reputation: 24
Posts: 184
Internet Explorer 9 Not Working Right

ive been having trouble with ie9. last week, when i would click to start it, it would act like it would open, but just stops and shuts down. i reinstalled it (after like an hour of stupid errors going by) and it was going very slow. now today, it opens with just a white box with a black border with only the red X. nothing else but that. after about 30 seconds, it shutsdown. has anyone had this problem with IE9 before? please help.
kyledawg1 is offline  
Reply With Quote
Old 10-27-2011, 01:01 PM   #2
bluz74
 
 
 
Join Date: Aug 2009
Reputation: 39055
Posts: 6,616
1. Have you scanned your PC recently for a virus?
2. Use Firefox.
bluz74 is online now   Reply With Quote
Old 10-27-2011, 01:03 PM   #3
kyledawg1
 
Join Date: Dec 2009
Reputation: 24
Posts: 184
1. No i have not and everything else is working perfect
2. I cannot stand firefox it is worse than IE9
kyledawg1 is offline   Reply With Quote
Old 10-27-2011, 01:03 PM   #4
Blackgammon
 
Join Date: Aug 2009
Reputation: 260
Posts: 1,220
Consult these forums, they're the official support forums of IE, and while a bunch of Steam guys who are a lot smarter than me may know, there are a bunch of guys who may help you out.

Secondly, if you manage to get the internet working again, I recommend you get Chrome, Opera or Firefox, they have a tendency to work better than IE, but it's really a matter of preference (I mean, I have Chrome, Safari and Firefox on my macbook, but I'm happy enough with Safari, I've gotten used to it)

Last edited by Blackgammon: 10-27-2011 at 01:06 PM.
Blackgammon is offline   Reply With Quote
Old 10-27-2011, 01:07 PM   #5
kyledawg1
 
Join Date: Dec 2009
Reputation: 24
Posts: 184
ive been using Chrome, which i like, but IE9 is just so easy for me to use. ill take a look at this but i think i already looked at it once before
kyledawg1 is offline   Reply With Quote
Old 10-27-2011, 01:09 PM   #6
kyledawg1
 
Join Date: Dec 2009
Reputation: 24
Posts: 184
i just looked at that and nothing is similar to the issues im having
kyledawg1 is offline   Reply With Quote
Old 10-27-2011, 01:11 PM   #7
Bikes
 
 
 
Join Date: Apr 2010
Reputation: 200
Posts: 905
I don't know much about IE since I ditched it ages ago, but I suppose you could try installing a older version and seeing if that works.
Bikes is offline   Reply With Quote
Old 10-27-2011, 01:12 PM   #8
kyledawg1
 
Join Date: Dec 2009
Reputation: 24
Posts: 184
the thing is, i like the new version. i hate using the older versions
kyledawg1 is offline   Reply With Quote
Old 10-27-2011, 01:20 PM   #9
Bikes
 
 
 
Join Date: Apr 2010
Reputation: 200
Posts: 905
Even so it would at least you would know if the version plays a part in the problem. Program updates do have a tendency to break things.
Bikes is offline   Reply With Quote
Old 10-27-2011, 01:21 PM   #10
aegisfate117
 
Join Date: Nov 2008
Reputation: 209
Posts: 393
Surprise!
aegisfate117 is offline   Reply With Quote
Old 10-27-2011, 01:24 PM   #11
Bikes
 
 
 
Join Date: Apr 2010
Reputation: 200
Posts: 905
Quote:
Originally Posted by aegisfate117 View Post
Surprise!
Gah!
Bikes is offline   Reply With Quote
Old 10-27-2011, 01:26 PM   #12
Blackgammon
 
Join Date: Aug 2009
Reputation: 260
Posts: 1,220
Quote:
Originally Posted by aegisfate117 View Post
Surprise!
I just died of a heart attack from the horror!



Did you install IE from a disc? or did you download it? If the first, maybe try the one on the internet and see if that still works.

Otherwise, it might just be your internet connection, if it's going slow, it might mean that it's a little overheated

Last edited by Blackgammon: 10-27-2011 at 01:32 PM.
Blackgammon is offline   Reply With Quote
Old 10-27-2011, 01:28 PM   #13
kyledawg1
 
Join Date: Dec 2009
Reputation: 24
Posts: 184
?????
kyledawg1 is offline   Reply With Quote
Old 10-27-2011, 01:33 PM   #14
Acetyl
 
Banned
Join Date: Dec 2010
Reputation: 169
Posts: 236
"Internet explorer"
Oh, theres your problem.

Check your hosts file, and run a virus scan. IE has far from competent security.
Acetyl is offline   Reply With Quote
Old 10-27-2011, 01:57 PM   #15
kyledawg1
 
Join Date: Dec 2009
Reputation: 24
Posts: 184
ok i am
kyledawg1 is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Discussions > Off Topic


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 08:12 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2012, All Rights Reserved.