Go Back   Steam Users' Forums > Steam Discussions > Help and Tips

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-01-2011, 03:18 PM   #1
Haplo81
 
 
 
Join Date: Nov 2006
Reputation: 698
Posts: 3,716
Can't open survey link

Got a survey link in my email, and I can't click it. I've restarted Steam, no joy. I tried copying it into my start menu, it brings up Google Desktop's search feature. Tried putting it into my browser, it does a Google search. Tried opening it in the Steam web browser, nothing happens.
Haplo81 is offline  
Reply With Quote
Old 11-01-2011, 03:23 PM   #2
Der_Spy
 
Banned
Join Date: Jan 2010
Reputation: 13
Posts: 400
I have just completed all surveys without any problem.(I didn't get any email)
Go to http://blog.dota2.com/ and click the link from there.
Also make sure you restarted Steam.
Der_Spy is offline   Reply With Quote
Old 11-01-2011, 03:41 PM   #3
_dp
 
 
 
Join Date: Apr 2009
Reputation: 81
Posts: 737
restarted steam a hundred times, clicked the link with 3 different browsers, disabled antivirus, steam is not doing anything T_T
_dp is offline   Reply With Quote
Old 11-01-2011, 03:47 PM   #4
PELUXA1
 
 
 
Join Date: Dec 2010
Reputation: 1283
Posts: 9,014
All you have to do is this:

Run Steam...

Copy the link: steam://takesurvey/1/

then, Windows Key + R

Paste the link...

Click on Ok...

Done!
PELUXA1 is offline   Reply With Quote
Old 11-01-2011, 04:14 PM   #5
XrAdEr
 
Join Date: Jul 2010
Reputation: 14
Posts: 208
Quote:
Originally Posted by PELUXA1 View Post
All you have to do is this:

Run Steam...

Copy the link: steam://takesurvey/1/

then, Windows Key + R

Paste the link...

Click on Ok...

Done!
Nothing happens for me :/
XrAdEr is offline   Reply With Quote
Old 11-01-2011, 04:22 PM   #6
XrAdEr
 
Join Date: Jul 2010
Reputation: 14
Posts: 208
Found out how. Go in your steam folder and delete ClientRegistry.blob then re-open steam. It'll update. Then steam://takesurvey/1/ should work.

Good luck
XrAdEr is offline   Reply With Quote
Old 11-01-2011, 04:25 PM   #7
saskenuba
 
Guest
Posts: n/a
same problem here, tried restarting 8 times, deleted blob, tried everything
  Reply With Quote
Old 11-01-2011, 04:57 PM   #8
MakinASandwich
 
Join Date: Apr 2011
Reputation: 9
Posts: 37
Wink

Ok, I have fixed my problem. I was one of the people who it didn't work for.

I tried restarting steam, using Internet Explorer, deleting ClientRegistry.blob, and nothing worked.

Then I tried a clean install with this method:

http://developer.valvesoftware.com/w...stalling_Steam

I tried that, and it worked! After you reinstall, just go back into Internet Explorer, type steam://takesurvey/1/ and it should work.

The problem was that the protocol for Steam was not setup correctly in Windows.

Done on Windows Vista 64 bit.

This DOES NOT need you to reinstall your games. Just backup your Userdata folder and Steamapps folder, then move them back in before you login after reinstalling. Hopefully this solves everyone's problem.
MakinASandwich is offline   Reply With Quote
Old 11-01-2011, 05:04 PM   #9
MakinASandwich
 
Join Date: Apr 2011
Reputation: 9
Posts: 37
Cool

double post sorry

Last edited by MakinASandwich: 11-01-2011 at 05:07 PM.
MakinASandwich is offline   Reply With Quote
Old 11-01-2011, 05:06 PM   #10
Menphues
 
 
 
Join Date: Jul 2010
Reputation: 307
Posts: 1,617
I have the same problem.

Got it.

I deleted the Client.Registry.Blob (Once Signed out of Steam)

Reloaded Steam, when it signed in I then Windows KEy+R and pasted in "steam://takesurvey/1/" and pressed enter, and it came up straight away!

Hope this helps.

Last edited by Menphues: 11-01-2011 at 05:11 PM.
Menphues is offline   Reply With Quote
Old 11-01-2011, 05:18 PM   #11
HobbyPsychopath
 
Banned
Join Date: Sep 2011
Reputation: 3
Posts: 2
I had the same problem.
Create a short cut with
"C:\Program Files\Steam\steam.exe" steam://takesurvey/1/

Last edited by HobbyPsychopath: 11-02-2011 at 06:14 AM.
HobbyPsychopath is offline   Reply With Quote
Old 11-01-2011, 05:49 PM   #12
ag55
 
Guest
Posts: n/a
Quote:
Originally Posted by Menphues View Post
I have the same problem.

Got it.

I deleted the Client.Registry.Blob (Once Signed out of Steam)

Reloaded Steam, when it signed in I then Windows KEy+R and pasted in "steam://takesurvey/1/" and pressed enter, and it came up straight away!

Hope this helps.
i love you
  Reply With Quote
Old 11-01-2011, 11:57 PM   #13
Demonstalker
 
Guest
Posts: n/a
Dota 2 survey not working

The Dota2 Survey isnt working on my steam. When i check for updates on steam it is saying that i have the latest version installed.

So when i click the Link for the dota 2 survey, the computer asks if i want to launch steam, i click yes and steam opens but nothing pops up
  Reply With Quote
Old 11-01-2011, 11:58 PM   #14
Plaimate
 
Banned
Join Date: Aug 2011
Reputation: 85
Posts: 205
I had Steam open and copied the survey link into the URL bar, nothing happened. I restarted Steam and copied it into the URL bar again and the survey popped up.
Plaimate is offline   Reply With Quote
Old 11-02-2011, 12:00 AM   #15
Demonstalker
 
Guest
Posts: n/a
Quote:
Originally Posted by Plaimate View Post
I restarted Steam and copied it into the URL bar again and the survey popped up.
If your talking about the URL bar in Steam, Steam wont let me type anything into its URL bar
  Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Discussions > Help and Tips


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 10:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2014, All Rights Reserved.