Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > # - C > Batman: Arkham City

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-22-2011, 08:04 AM   #1
lanemax
 
Join Date: Dec 2007
Reputation: 18
Posts: 263
Red face Stuttering, Low FPS, Windows Live F@()@*#()&@#!!!

Title says it all, and no i have a beast of a computer!

Processor Intel(R) Core(TM) i7 CPU 970 @ 3.20GHz 7.7
Memory (RAM) 16.0 GB 7.7
Graphics NVIDIA GeForce GTX 590 6.5
Gaming graphics 4095 MB Total available graphics memory 6.5
Primary hard disk 36GB SSD Free (149GB Total) 7.5

"Form Moved from Arkham Asylum Form"

Last edited by lanemax: 11-22-2011 at 08:43 AM.
lanemax is offline  
Reply With Quote
Old 11-22-2011, 08:21 AM   #2
FuuKuy
 
 
 
Join Date: Mar 2008
Reputation: 360
Posts: 1,324
What are your benchmark FPS? Do you have Windows/DirectX/drivers updated?
FuuKuy is offline   Reply With Quote
Old 11-22-2011, 08:28 AM   #3
lanemax
 
Join Date: Dec 2007
Reputation: 18
Posts: 263
Red face

Quote:
Originally Posted by FuuKuy View Post
What are your benchmark FPS? Do you have Windows/DirectX/drivers updated?
My NVIDIA GeForce GTX 590 is running at 20% GPU that's one sad joke for a PC game, when BF3 is using 99% GPU running dx11 with 120fps vs this shuttering 20-40fpCRAP why don't you console dev's stop putting this crap out for PC and save you're self the embarrassment... its even more of a joke that you had a whole month delay to embarrassment you're self even more...
lanemax is offline   Reply With Quote
Old 11-22-2011, 08:28 AM   #4
gary0758
 
Guest
Posts: n/a
Yeah I have fully updated drivers and a great rig with a gtx 460 and it is really buggy. Holy crap. I can max out skyrim at 1900x1200 no problem. This release is so buggy and the games for windows live crap is terrible.
  Reply With Quote
Old 11-22-2011, 08:31 AM   #5
btallas
 
 
 
Join Date: Dec 2008
Reputation: 6
Posts: 95
This game is quite poorly optimized. Can't really play it in its current state. Will wait for a patch or two and give it another try. Back to Skyrim and Saints Row the Third!
btallas is offline   Reply With Quote
Old 11-22-2011, 08:31 AM   #6
Donnicton
 
Join Date: Jul 2011
Reputation: 4
Posts: 94
As I posted in the other forums:

DX11:
Min 2
Max 60
Average 37

DX9:
Min 74
Max 194
Average 120


i7-970 (3.07Ghz)
12.0GB RAM
ATI Radeon HD 6870 2GB x2
Catalyst 11.11
(VSync disabled)

Stutters like hell in DX11 as well.
Donnicton is offline   Reply With Quote
Old 11-22-2011, 08:31 AM   #7
FuuKuy
 
 
 
Join Date: Mar 2008
Reputation: 360
Posts: 1,324
DON'T USE DX11 atm. Looks like is very bugged. Play on DX9 instead.
FuuKuy is offline   Reply With Quote
Old 11-22-2011, 08:33 AM   #8
gary0758
 
Guest
Posts: n/a
This jaratees me off beyond all belief.

"Don't worry guys the PC version is getting delayed 1 month because its going to be so polished and awesome....."


WHAT THE HELL
  Reply With Quote
Old 11-22-2011, 08:35 AM   #9
palillos1337
 
Join Date: Oct 2011
Reputation: 0
Posts: 20
i have a gtx 580 oc'd a little, phenom quad 3.7ghz (overclocking soon) and 8gb of ram and the game is a joke performance wise. i don't use max cpu, i don't use max gpu, but i still get horrible stutter. i get 30-60fps (playable framerate for sure) but still it stutters..stutters..stutters fckin annoying! ruining the game for me. i'm not a batman fan but i wanted to play this game because i heard it was good, and i got it for free from the nvidia promotional, but it's just not worth playing if it won't perform.

why delay the freaking release if you're still going to release a crappily performing game?!

also, am i just dumb and not looking in the right spot or can you not remap controls in this game? i use arrow keys not wasd but the game is defaulted to a wasd setup.
palillos1337 is offline   Reply With Quote
Old 11-22-2011, 08:38 AM   #10
Amy
 
 
 
Join Date: May 2010
Reputation: 2400
Posts: 4,208
i7-2600K
2X590GTX SLI
32gb ram (yeah it's for my job.)
Win 7 64Bits


Stuttering like , even with SLI disabled.
AGAIN THESE ING SECUROM AND GWFL PROBABLY MAKE THE PERFORMANCE OF THIS GAME LIKE !
Amy is offline   Reply With Quote
Old 11-22-2011, 08:44 AM   #11
lanemax
 
Join Date: Dec 2007
Reputation: 18
Posts: 263
polished my ...
lanemax is offline   Reply With Quote
Old 11-22-2011, 08:49 AM   #12
palillos1337
 
Join Date: Oct 2011
Reputation: 0
Posts: 20
Quote:
Originally Posted by Amy View Post
i7-2600K
2X590GTX SLI
32gb ram (yeah it's for my job.)
Win 7 64Bits


Stuttering like , even with SLI disabled.
AGAIN THESE ING SECUROM AND GWFL PROBABLY MAKE THE PERFORMANCE OF THIS GAME LIKE !
holy mother of god your computer is insane. and you're still getting performance issues? stuttering ftl
palillos1337 is offline   Reply With Quote
Old 11-22-2011, 08:50 AM   #13
palillos1337
 
Join Date: Oct 2011
Reputation: 0
Posts: 20
on a side note, why do they need to have windows live ON TOP of steam??! i just don't get it... i fcking hate windows live
palillos1337 is offline   Reply With Quote
Old 11-22-2011, 08:59 AM   #14
lanemax
 
Join Date: Dec 2007
Reputation: 18
Posts: 263
Love it how the Dev's lied about how they WOULDN'T use Windows Live, and put it in at the last minute anyway... Rocksteady you just went on my sh*ty@ss console ports list...
lanemax is offline   Reply With Quote
Old 11-22-2011, 09:12 AM   #15
pragzor
 
Join Date: May 2011
Reputation: 57
Posts: 100
DX11 1080p
Radeon 6970 + i7-2600K, Catalyst 11.11a (Batman driver) = 10-60 fps
Stuttering as hell.
pragzor is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > # - C > Batman: Arkham City


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 04:27 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2014, All Rights Reserved.