Go Back   Steam Users' Forums > Steam Discussions > General Steam Discussion

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-20-2011, 12:16 AM   #1
omgitsmewazap1
 
Banned
Join Date: Oct 2011
Reputation: 71
Posts: 231
FIX FOR ITEMS IN INVENTORY! READ BEFORE POSTING

Just thought i'd make a thread about this, to make it easier for everyone else. please keep bumping this so it gets seen and that no more post are about it, until valve fixes it.

WORKS WITH SPIRAL KNIGHTS

Quote:
Originally Posted by JanKowalski View Post
Can confirm it works with Spiral Knights. Seems to be best solution if you don't have TF2 and Portal 2 installed, it's only 700 MB compared to a couple of GB. Got 2 coals and -50% Valve coupon.
ALSO WORKS IF YOU JUST OPEN A TRADE WINDOW WITH SOMEONE

Quote:
Originally Posted by puTTy0 View Post
it also works if you just open the trade window with someone
First: start up either Portal 2/Team fortress 2.
Second: just browse the man co store in either game, and you items.
Third: exit the game of your choice, and view your inventory.
Done.

BTW, i did NOT find this fix. lots of people found it but it seems alot easier if it was all in one thread.

Quote:
Originally Posted by s1234567890m View Post
All i needed to do was run portal 2, no need for the man conomy
Quote:
Originally Posted by envirovore View Post
Just bumping to state the fixes in OP work.
Quote:
Originally Posted by Fangride View Post
Yup, I already had the inventory working, but my coal refused to load! However after giving this a shot, it worked just fine Thanks!


http://forums.steampowered.com/forum...2303964&page=7
http://forums.steampowered.com/forum....php?t=2305241

Last edited by omgitsmewazap1: 12-20-2011 at 01:33 AM.
omgitsmewazap1 is offline  
Reply With Quote
Old 12-20-2011, 12:20 AM   #2
Silphatos
 
Join Date: Nov 2004
Reputation: 231
Posts: 678
Wow it worked, thanks a lot. +rep
Silphatos is offline   Reply With Quote
Old 12-20-2011, 12:21 AM   #3
TheGrudgeNL33
 
Join Date: May 2010
Reputation: 32
Posts: 211
bump, thanks
TheGrudgeNL33 is offline   Reply With Quote
Old 12-20-2011, 12:22 AM   #4
Protoss
 
 
 
Join Date: Feb 2010
Reputation: 134
Posts: 1,132
This needs to be stickied! It worked, and now I can see four Holiday Coal I got!
Protoss is offline   Reply With Quote
Old 12-20-2011, 12:22 AM   #5
hyno111
 
Join Date: Oct 2011
Reputation: 9
Posts: 5
yeah,I don't have portal 2,and I don't want to download 10GB for coupons
hyno111 is offline   Reply With Quote
Old 12-20-2011, 12:22 AM   #6
Onematty
 
Join Date: May 2009
Reputation: 102
Posts: 1,153
Well , I don't have either installed right now and no room on this computer for them...
Onematty is offline   Reply With Quote
Old 12-20-2011, 12:23 AM   #7
omgitsmewazap1
 
Banned
Join Date: Oct 2011
Reputation: 71
Posts: 231
Quote:
Originally Posted by TheGrudgeNL33 View Post
bump, thanks
btw i didn't find it, so please say thank you to some of the other people who found it. just hopefully this thread will stay up long enough for everyone to realise that it's not working, and that there is a working but unofficial fix.
omgitsmewazap1 is offline   Reply With Quote
Old 12-20-2011, 12:23 AM   #8
omgitsmewazap1
 
Banned
Join Date: Oct 2011
Reputation: 71
Posts: 231
Quote:
Originally Posted by hyno111 View Post
yeah,I don't have portal 2,and I don't want to download 10GB for coupons
have you got spiral knights? it should work with that
omgitsmewazap1 is offline   Reply With Quote
Old 12-20-2011, 12:24 AM   #9
Protoss
 
 
 
Join Date: Feb 2010
Reputation: 134
Posts: 1,132
It works also with Spiral Knights, according to someone else. You need TF2 and SK anyway for christmas achievements. So...
Protoss is offline   Reply With Quote
Old 12-20-2011, 12:25 AM   #10
Gummydrop
 
 
 
Join Date: Jul 2011
Reputation: 148
Posts: 475
Yup works. Too bad all i got was 2 pieces of coal
Gummydrop is offline   Reply With Quote
Old 12-20-2011, 12:25 AM   #11
MunkiLord
 
 
 
Join Date: Apr 2010
Reputation: 246
Posts: 678
I just want to point out that this worked for me. Yay!!!!!!!!!!!!!!
MunkiLord is offline   Reply With Quote
Old 12-20-2011, 12:28 AM   #12
useless7
 
 
 
Join Date: May 2009
Reputation: 1
Posts: 43
Thanks! This worked for me too.

Now I'm 2 coal richer.
useless7 is offline   Reply With Quote
Old 12-20-2011, 12:29 AM   #13
RangerXML
 
 
 
Join Date: Oct 2009
Reputation: 42
Posts: 1,562
Worked, ty.
RangerXML is offline   Reply With Quote
Old 12-20-2011, 12:29 AM   #14
Thumbtack Jake
 
 
 
Join Date: Jun 2011
Reputation: 139
Posts: 371
Well I'll be damned. It worked.
Thumbtack Jake is offline   Reply With Quote
Old 12-20-2011, 12:29 AM   #15
s1234567890m
 
 
 
Join Date: May 2011
Reputation: 146
Posts: 1,257
All i needed to do was run portal 2, no need for the man conomy
s1234567890m is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Discussions > General Steam Discussion


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 04:03 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2012, All Rights Reserved.