Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > # - C > Anomaly: Warzone Earth

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-20-2011, 10:04 AM   #1
lukas95
 
Join Date: Jul 2010
Reputation: 0
Posts: 5
"this game is currentlu unavailable."

This is what I've done so far:

*No UAC
*Removed read only, steam directory
*Defrag and Verify integrity of game cache in steam local properties
*Removed everything in steam except steam.exe and the steam apps folder, so that the steam client upgrades itself.
*turned off firewall
*Restarted steam multiple times
*Restarted computer
*Reinstalled game twice
*Reinstalled Microsoft Visual c++ redist (2005, 2008, x86 and x64)
*"Brand new" ATI drivers (~2 weeks old)
*DirectX came with the game and probably updated the previous one, same with MS Visual C++ redist

Please help me, I want to play.
lukas95 is offline  
Reply With Quote
Old 12-20-2011, 01:11 PM   #2
bsaksida
 
 
 
Join Date: Dec 2010
Reputation: 0
Posts: 25
I had to manualy run the game exe from the path:

your steam path\SteamApps\common\anomaly warzone earthAnomaly\WarzoneEarth.exe
bsaksida is offline   Reply With Quote
Old 12-20-2011, 03:31 PM   #3
lukas95
 
Join Date: Jul 2010
Reputation: 0
Posts: 5
nothing!! =/
lukas95 is offline   Reply With Quote
Old 12-20-2011, 03:42 PM   #4
lukas95
 
Join Date: Jul 2010
Reputation: 0
Posts: 5
no have .EXE!
lukas95 is offline   Reply With Quote
Old 12-20-2011, 03:50 PM   #5
lukas95
 
Join Date: Jul 2010
Reputation: 0
Posts: 5
When I try the ".EXE" it appear.

"Windows cannot access the specified device, path, or file"
lukas95 is offline   Reply With Quote
Old 12-21-2011, 01:48 AM   #6
bsaksida
 
 
 
Join Date: Dec 2010
Reputation: 0
Posts: 25
are you aware that this path is not full path but only presentation?

Where did you installed steam?

my location is "e:\Igre\steam\SteamApps\common\anomaly warzone earth\WarzoneEarth.exe" and i doubt this will work for you.

The "c:\Program Files" or "c:\Program Files (x86)" is usual the default path

Search using windows explorer.

You said you do not have exe. That is executable file for every program-games. You do have it. If by any chance you do not have there could be 2 problems. Either instalation is corrupted or the most unprobable is that your anti virus deleted it.
bsaksida is offline   Reply With Quote
Old 12-21-2011, 07:03 AM   #7
lukas95
 
Join Date: Jul 2010
Reputation: 0
Posts: 5
when I find the EXE for it and try to open it, it says this:


"Windows cannot access the specified device, path, or file"
lukas95 is offline   Reply With Quote
Old 12-21-2011, 11:47 AM   #8
bsaksida
 
 
 
Join Date: Dec 2010
Reputation: 0
Posts: 25
Weird. I could easly manualy run the game but not from steam.
bsaksida is offline   Reply With Quote
Old 02-04-2012, 11:25 AM   #9
|_ |{ (LK)
 
 
 
Join Date: Nov 2011
Reputation: 4
Posts: 29
Unhappy Problems Here Too

Yeah, Steam is telling me that Anomaly isn't available at this time for me too. I actually probably would've bought it during the Holiday Sale, but the demo said the same thing, therefore I couldn't try it out to see if I liked it. For some reason, I expected the full game to work even if the demo didn't (it's already been that way for me). Stupid me. :/
|_ |{ (LK) is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > # - C > Anomaly: Warzone Earth


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 02:24 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2014, All Rights Reserved.