Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > D - G > Guardians of Graxia

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-21-2011, 11:05 AM   #1
Seany C
 
 
 
Join Date: Nov 2011
Reputation: 39
Posts: 222
Game wont start

Click play
My profile thing in the corner goes green to indicate I'm playing a game
Goes back to blue approx 5 seconds later without any sign of the game actually launching in any capacity
Seany C is offline  
Reply With Quote
Old 12-21-2011, 11:11 AM   #2
AgingHobo
 
 
 
Join Date: Feb 2009
Reputation: 128
Posts: 587
Same here.
AgingHobo is offline   Reply With Quote
Old 12-21-2011, 11:43 AM   #3
ProfDrMorph
 
Join Date: Apr 2011
Reputation: 1
Posts: 5
I've got the same problem. The game used to work but when I tried to start it now nothing happens. A process gets created (verifiable through the task manager) but it dies after a few seconds. Said process initially uses about 256MB but all it seems to do is deallocate memory before it dies. The game used to work during the summer sale. I've got the achievement back then. The only things changed since then are driver updates and I bought the Elves & Dwarves expansion.

I had problems with Rise of Immortals, too. At first I couldn't log in. That problem was fixed the next day but then I still couldn't get past the next screen (can't remember what it was). Maybe I should avoid all Petroglyph games for the future. Nothing but problems...
ProfDrMorph is offline   Reply With Quote
Old 12-21-2011, 11:59 AM   #4
Wurzel_Pummage
 
Join Date: Nov 2007
Reputation: 65
Posts: 473
Same is happening to me too. Reinstalled the stuff in the redist folder and verified the files with no luck.
Wurzel_Pummage is offline   Reply With Quote
Old 12-21-2011, 01:00 PM   #5
Ixm
 
Join Date: Nov 2008
Reputation: 2
Posts: 44
Same here
Ixm is offline   Reply With Quote
Old 12-21-2011, 01:15 PM   #6
AthenaTLG
 
 
 
Join Date: Sep 2010
Reputation: 23
Posts: 83
Aaaand add me to that list.

What's broke now...
AthenaTLG is offline   Reply With Quote
Old 12-21-2011, 01:27 PM   #7
Psychometric
 
 
 
Join Date: Jul 2011
Reputation: 0
Posts: 34
Also happening to me.

Any word on what the problem might be?

I'm on Windows 7 Home Premium 64-bit if that helps...
Psychometric is offline   Reply With Quote
Old 12-21-2011, 01:51 PM   #8
Seany C
 
 
 
Join Date: Nov 2011
Reputation: 39
Posts: 222
I'm Win7 64-bit also
Seany C is offline   Reply With Quote
Old 12-21-2011, 01:57 PM   #9
DroopyTheDog
 
Join Date: Oct 2011
Reputation: 1
Posts: 6
Aaaand me too. Games used to work fine, tried loading up for the christmas shenanigans and having the exact same problem.

Win7 64 Bit, Radeon HD 5770, Phenom 4x 965 BE
DroopyTheDog is offline   Reply With Quote
Old 12-21-2011, 02:00 PM   #10
Psychometric
 
 
 
Join Date: Jul 2011
Reputation: 0
Posts: 34
I've tried running as Administrator, and all different compatibility settings, none made any difference. Steam shows me as playing the game for a few seconds, then it's gone, and no game is appearing.
Psychometric is offline   Reply With Quote
Old 12-21-2011, 02:56 PM   #11
Raxous
 
 
 
Join Date: Jan 2010
Reputation: 0
Posts: 27
Same here, Win 64-bit Enterprise, game won't start, my other 150 odd Steam games are fine! ;-)

Please fix ASAP so I can get the winter achievement.
Raxous is offline   Reply With Quote
Old 12-21-2011, 04:11 PM   #12
graspee
 
 
 
Join Date: Jul 2011
Reputation: 2001
Posts: 4,077
Also zoidberg!

Windows 7 32 bit, just bought it today in the sale. I've never had a game that wouldn't start at all before. I'm quite excited!

Not really.

Last edited by graspee: 12-21-2011 at 04:15 PM.
graspee is offline   Reply With Quote
Old 12-21-2011, 05:11 PM   #13
qrter
 
 
 
Join Date: Apr 2009
Reputation: 2
Posts: 41
Yep, same here, nothing happens (and I have played the game on this machine before). I'm on XP.
qrter is offline   Reply With Quote
Old 12-21-2011, 05:35 PM   #14
Cubittus
 
Join Date: Nov 2009
Reputation: 10
Posts: 6
Angry

Just purchased with map pack and d&e expansion. Exact same problem for me also.

XPsp3 fully up to date. Intel Q6600, GeForce GTS-250, 2GB Ram.

All my other 100+ steam games are working just fine...
Cubittus is offline   Reply With Quote
Old 12-21-2011, 05:45 PM   #15
recep1986
 
Banned
Join Date: Dec 2011
Reputation: 0
Posts: 5
same here
recep1986 is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > D - G > Guardians of Graxia


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 12:54 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2012, All Rights Reserved.