Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > Q - S > Rome: Total War series

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-28-2011, 07:29 PM   #1
xepa105
 
Join Date: Dec 2011
Reputation: 0
Posts: 1
Barbarian Invasion Steam Question

Hi there,

I recently bought Rome total War Gold edition. The original game runs great, no problems there, but when I try to launch the Barbarian Invasion expansion, I get a message that says: 'The game is currently unavailable. Please try again at another time.'

Waiting and trying again at another time does not work. Can anyone help me with this problem? I have nothing extra installed for the game, no mods or anything, but it still doesn't work. Any help would be much appreciated.
xepa105 is offline  
Reply With Quote
Old 12-29-2011, 08:23 PM   #2
HerbFerg
 
Join Date: Feb 2011
Reputation: 1258
Posts: 1,342
Verify game cache: Right click in Steam library>Properties>Verify Integrity of Game Cache.

Restart Steam.
HerbFerg is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > Q - S > Rome: Total War series


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 06:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2014, All Rights Reserved.