Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > Q - S > Spiral Knights

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-07-2012, 04:40 PM   #1
Zingetcho
 
Join Date: Jun 2010
Reputation: 0
Posts: 39
Steam Crashing

Ok so, every time I open Spiral Knights, Steam crashes. SK stays open, then when I reopen Steam, SK closes. This repeats until I get pîssed off and give up. Wat do?
Zingetcho is offline  
Reply With Quote
Old 02-07-2012, 05:23 PM   #2
Zingetcho
 
Join Date: Jun 2010
Reputation: 0
Posts: 39
bump.
Zingetcho is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2012, 08:40 AM   #3
killmefirst
 
 
 
Join Date: Dec 2011
Reputation: 0
Posts: 4
Same thing is happening to both my friend and me. I would really like to know if anyone has a fix for this! We both run spiral knights through steam on a mac.
killmefirst is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2012, 10:12 AM   #4
Zingetcho
 
Join Date: Jun 2010
Reputation: 0
Posts: 39
So do I. It's probably another Mac problem.
Zingetcho is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2012, 02:07 PM   #5
Cyo67
 
 
 
Join Date: Jan 2011
Reputation: 11
Posts: 230
Have any of you ever considered contacting Spiral Knights support?

Here: http://wiki.spiralknights.com/Support_Portal
Cyo67 is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2012, 06:30 PM   #6
stillouttolunch
 
Join Date: Nov 2011
Reputation: 0
Posts: 2
Well, the solution I found on the SK forums isn't a *true* fix, but if you close steam and run SK directly from a desktop shortcut it'll play and steam will open by itself.
stillouttolunch is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2012, 08:34 PM   #7
TreizeKnight
 
Join Date: Jun 2010
Reputation: 127
Posts: 93
This is a Mac issue, strange thing is I run two accounts. 1 is my main, the second is for if I get the itch to do another run in clockworks incase my main runs out of Mist Energy.

My main account works fine, but my second account causes steam to crash. I think this has something to do with the latest Steam Update.
TreizeKnight is offline   Reply With Quote
Old 02-11-2012, 06:12 AM   #8
Shadownatre
 
Join Date: May 2010
Reputation: 0
Posts: 6
Red face +1

I am also having this problem, and the desktop bypass works. Was testing the playability of Spiral Knights on an old Mac Mini when the issue started. Going back to my main/newer Mac, the problem is the same. Spiral Knights was working just fine a day or two before.

Last edited by Shadownatre: 02-11-2012 at 06:13 AM. Reason: Mistype
Shadownatre is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > Q - S > Spiral Knights


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 12:00 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2014, All Rights Reserved.