Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > T - Z > Team Fortress 2 > Server Feedback

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-14-2012, 03:17 PM   #1
RHICTKY
 
 
 
Join Date: Oct 2007
Reputation: 0
Posts: 116
A lan server question

I'm trying to set up a lan server for my brother and I to play together. Strangely though when the map is running and he tries to connect it shows "server is not responding" and the address is the external ip and not the lan ip

but if he creates a server I can connect and it shows the lan address. Any way i can get steam to report my lan address?
RHICTKY is offline  
Reply With Quote
Old 02-15-2012, 03:10 PM   #2
M33CROB
 
Join Date: Jul 2010
Reputation: 213
Posts: 1,096
are you using (or entering into the console) sv_lan 1?
M33CROB is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2012, 03:13 PM   #3
RHICTKY
 
 
 
Join Date: Oct 2007
Reputation: 0
Posts: 116
I am. apparently though my brother doesn't have too as his works fine with sv_lan 0
RHICTKY is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > T - Z > Team Fortress 2 > Server Feedback


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 01:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2014, All Rights Reserved.