Go Back   Steam Users' Forums > Steam Discussions > Help and Tips

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-18-2012, 04:06 PM   #1
Rodney Swan
 
 
 
Join Date: Jan 2010
Reputation: 49
Posts: 434
"1 item downloading"

I read some news on the TF2 blog and found out about AVA. I wanted to try it, so I clicked the download link on the post. Afterwards, Steam started and the downloaded too started, but it didn't appear anywhere on my library.

http://i41.tinypic.com/1z3semx.jpg

I can't even pause it and it's eating all my bandwidth, which is annoying. I don't have the best internet connection, so I have to exit Steam in order to use my internet for something else.

How can I fix this?

Last edited by Rodney Swan: 02-18-2012 at 04:09 PM.
Rodney Swan is offline  
Reply With Quote
Old 02-18-2012, 04:11 PM   #2
Bogdanov89
 
Join Date: Feb 2012
Reputation: 13
Posts: 93
Honestly i do not know, never had this issue.

If you can not find it in your Steam Library (check the little game filter arrow), your best option is to send an email to Steam support.
Or call them over the phone if you are in a hurry.
https://support.steampowered.com/

Good luck
Bogdanov89 is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2012, 04:18 PM   #3
Rodney Swan
 
 
 
Join Date: Jan 2010
Reputation: 49
Posts: 434
Quote:
Originally Posted by Bogdanov89 View Post
Honestly i do not know, never had this issue.

If you can not find it in your Steam Library (check the little game filter arrow), your best option is to send an email to Steam support.
Or call them over the phone if you are in a hurry.
https://support.steampowered.com/

Good luck
Thanks for replying this quickly.

I navigated all the way to my SteamApps folder and deleted the GCF. That solved the problem.

I appreciate the help.
Rodney Swan is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2012, 04:27 PM   #4
Bogdanov89
 
Join Date: Feb 2012
Reputation: 13
Posts: 93
Smart thinking

However if steam tries to redownload the game, you might need a different solution.
Bogdanov89 is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2012, 05:40 PM   #5
Rodney Swan
 
 
 
Join Date: Jan 2010
Reputation: 49
Posts: 434
Quote:
Originally Posted by Bogdanov89 View Post
Smart thinking

However if steam tries to redownload the game, you might need a different solution.
I'll look into that, if ever. Thanks again.
Rodney Swan is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2012, 05:57 PM   #6
MartinKhan
 
 
 
Banned
Join Date: Mar 2011
Reputation: 2171
Posts: 4,276
One of my posts in a similar thread:

Quote:
Originally Posted by MartinKhan View Post
Close Steam. Then go to your Hard Drive folder -> Program Files -> Steam -> SteammApps

There, there's a file called "ava-file.ncf" or something like that. The name of the file starts with ava, and it's an .ncf file. Delete that file, and then, on SteamApps folder, go to "common", and there should be an "Alliance of Valiant Arms" folder. Delete that folder as well. Then, restart Steam.

Problem solved.
EDIT:

Oh, I see you solved your problem. Well, I'll leave this post anyway, for future reference.
MartinKhan is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Discussions > Help and Tips


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 08:29 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2012, All Rights Reserved.