Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > # - C > Crusader Kings II

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-19-2012, 08:14 PM   #1
rexbinary
 
 
 
Join Date: Jan 2009
Reputation: 12
Posts: 102
Buildbot runs every launch

Every time I launch the game the Buildbot runs and installs Visual C++ 2010 runtime. How can I fix this?

Last edited by rexbinary: 03-03-2012 at 06:32 PM.
rexbinary is offline  
Reply With Quote
Old 03-03-2012, 06:34 PM   #2
rexbinary
 
 
 
Join Date: Jan 2009
Reputation: 12
Posts: 102
I fixed this myself. I uninstalled Visual C++ 2010 using Add/Remove programs. Then I launched the game and let it reinstall. This resolved the issue. I thought I would post in case anyone else was having this issue.
rexbinary is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2012, 07:41 PM   #3
HellAvenger
 
Join Date: Aug 2011
Reputation: 49
Posts: 748
thanks, ill try that
HellAvenger is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2012, 10:14 PM   #4
naa123
 
Join Date: Feb 2012
Reputation: 0
Posts: 10
Quote:
Originally Posted by rexbinary View Post
I fixed this myself. I uninstalled Visual C++ 2010 using Add/Remove programs. Then I launched the game and let it reinstall. This resolved the issue. I thought I would post in case anyone else was having this issue.
worked for me
naa123 is offline   Reply With Quote
Old 03-04-2012, 06:34 AM   #5
eagleFMJ
 
 
 
Join Date: Sep 2010
Reputation: 24
Posts: 402
http://forums.steampowered.com/forum....php?t=2558497
eagleFMJ is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > # - C > Crusader Kings II


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 02:33 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2012, All Rights Reserved.