Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > T - Z > Total War: SHOGUN 2

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-12-2012, 09:28 PM   #1
Crampy92
 
Join Date: Oct 2011
Reputation: 0
Posts: 1
Exclamation My Shogun 2 keeps going to not responding on loading screen for full details:

Ok this is what happened:

Shogun 2 was working fine when i was using my dedicated graphics (nVidia GeForce 9200) and I wanted to upgrade my graphics card so I got a nVidia GT 430 2GB.

Ever since i installed this graphics card my game wont load!

What happening is, i load the game the little pic comes up (total war shogun 2 loading) and then the game cursor will appear then a min later it will go back to the normal windows cursor because game has gone into not responding...

Really miss playing this game people need help!!!

Got my dxiag file if you like too see it.
Crampy92 is offline  
Reply With Quote
Old 03-15-2012, 11:00 AM   #2
Element UK
 
Join Date: Jul 2010
Reputation: 9
Posts: 313
You don't say whether or not you totally cleared out the drivers for the old card.
Element UK is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > T - Z > Total War: SHOGUN 2


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 06:16 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2014, All Rights Reserved.