Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > Q - S > Q.U.B.E.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-17-2012, 10:52 PM   #1
dotagosuindo
 
 
 
Join Date: Nov 2011
Reputation: 2
Posts: 27
Asked to install VC every time running Qube

Every time I start Qube, it asks me to install VC redistributable. What is up with this? Is there somehow a fix for it? Cheers.
dotagosuindo is offline  
Reply With Quote
Old 03-18-2012, 07:16 AM   #2
Orko...
 
Join Date: Aug 2011
Reputation: 469
Posts: 141
You're not alone, I got the same thing plus it asked to be run with administrator privileges every time because it writes to it's directory in the Program Files directory and it asked me to accept the Unreal license every time as well.

I say asked (past tense) because I have finished the game with all achievements (not really special because just beating the game gives them to you) so I've uninstalled it and moved on.

Q.U.B.E. is a good game with a lot of promise but it is one of the buggiest games I've ever played. So buggy in fact that I view it as mostly unfinished and for that reason, over priced.

Conclusion is that if this is what we can expect from Toxic Games, I seriously doubt I'll be buying any more of their games unless I can get them for $5 or less.
Orko... is offline   Reply With Quote
Old 03-21-2012, 06:53 PM   #3
ItZMuRdA
 
Join Date: Mar 2012
Reputation: 0
Posts: 5
Really frustrating. I assume this contributed to my saved game being lost after closing the game as well? I really enjoyed the game first time around, but I'm a bit hesitant on restarting a fresh game only to lose my save again.
ItZMuRdA is offline   Reply With Quote
Old 04-05-2012, 02:58 PM   #4
saturnotaku
 
Join Date: Dec 2011
Reputation: 7
Posts: 27
Same problem here. Doesn't appear to affect the game at all, and I can play it just fine. It's really annoying is all.
saturnotaku is offline   Reply With Quote
Old 04-29-2012, 11:07 PM   #5
Drowning Witch
 
 
 
Join Date: Jan 2010
Reputation: 421
Posts: 2,369
go to Steam\steamapps\common\qube\Binaries\

and delete the whole Redist folder. problem solved.
Drowning Witch is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2012, 04:39 AM   #6
_Spee_
 
Join Date: Jan 2012
Reputation: 0
Posts: 9
Quote:
Originally Posted by Drowning Witch View Post
go to Steam\steamapps\common\qube\Binaries\

and delete the whole Redist folder. problem solved.
Thanks for the advice... It works for me.
_Spee_ is offline   Reply With Quote
Old 06-21-2012, 03:48 AM   #7
freibooter
 
 
 
Join Date: Oct 2007
Reputation: 981
Posts: 3,141
I never understood why so many developers releasing their products on Steam get the install script wrong!
This is a bug that needs fixing.
freibooter is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > Q - S > Q.U.B.E.


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 07:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2014, All Rights Reserved.