Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > # - C > Bard's Tale, The

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-22-2012, 09:44 AM   #1
KjtheMighty
 
Join Date: Aug 2011
Reputation: 0
Posts: 2
Can't get the game to run, dies in main menu

Remember playing this game on my old xp laptop a long time ago, but i lost the cd and now i decided to buy it with steam on my new Win 7 computer.
But now i can't seem to get it to work.

The game launches perfectly, but the second the main menu comes up and i start moving the mouse pointer.. it instantly dies.

So then i started searching for a solution, but what i got is something about deleting an "install file" (then i presume its "41900_install.vdf") and change the compatibility to windows vista. But this does not work for me.
I probably have done something wrong at some point, but it would be nice to get a fix.

Specs:
OS: Windows 7 x64 Ultimate
GC: AMD Radeon HD 6800 Series
Pro: AMD Phenom II x6 - 2.8GHz
KjtheMighty is offline  
Reply With Quote
Old 03-22-2012, 10:44 AM   #2
KjtheMighty
 
Join Date: Aug 2011
Reputation: 0
Posts: 2
I found a solution to my problem. I installed some windows 7 hotfixes

http://downloads.guru3d.com/AMD-Bull...load-2831.html

It fixed my problems with other games like Trine and Deus ex
KjtheMighty is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > # - C > Bard's Tale, The


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 11:05 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2012, All Rights Reserved.