Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > H - L > Hitman series

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-26-2012, 07:28 PM   #1
Qwiggalo1
 
Join Date: May 2009
Reputation: 19
Posts: 335
Hitman 2: Silent Assassin 1920x1080 with dual monitors

I've edited my config so I'm running the game 1920x1080 and windowed, but I have 2 monitors and the game opens in the middle of them. Other than disabling the second monitor how can I get this to work nicely?
Qwiggalo1 is offline  
Reply With Quote
Old 04-01-2012, 05:39 PM   #2
serioussam909
 
 
 
Join Date: Oct 2011
Reputation: 0
Posts: 2
Open hitman2.ini and add line:
Code:
StartUpperPos 0,0
serioussam909 is offline   Reply With Quote
Old 04-02-2012, 06:37 AM   #3
krachnix
 
 
 
Join Date: Mar 2012
Reputation: 0
Posts: 3
Works for Codename 47 too


http://forums.steampowered.com/forum....php?t=2612134 « this should be sticky - perfect manual.


Btw: I think that's the best way to configure windowed mode ever!
krachnix is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > H - L > Hitman series


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 07:30 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2014, All Rights Reserved.