Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > T - Z > Tropico series

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-29-2012, 11:38 AM   #1
Garone
 
 
 
Join Date: Oct 2008
Reputation: 12
Posts: 441
Modern Times not working

I pre-ordered the Modern Times expansion and downloaded the new patch but none of the content shows up in-game. If I right-click Tropico 4 in the gamelist and select "downloadable content" it doesn't find anything either yet if I visit the Store Page it says that I already own Modern Times. What gives?
Garone is offline  
Reply With Quote
Old 03-29-2012, 11:46 AM   #2
Billybobgeorge
 
Join Date: May 2010
Reputation: 0
Posts: 10
Restarting Steam seems to fix the problem. Enjoy!
Billybobgeorge is offline   Reply With Quote
Old 03-29-2012, 11:51 AM   #3
Finland2011
 
Join Date: Jun 2011
Reputation: 0
Posts: 7
I have the same problem.

When modern times arrived to steam, i pre-ordered it. It started downloading but i cancelled it and couldn't continue it.

And now when it was released it didn't start download. In the modern times page it says that i already own it, but when i go to the DLC it's not there.
Finland2011 is offline   Reply With Quote
Old 03-29-2012, 12:10 PM   #4
Choppah4
 
Join Date: Jun 2009
Reputation: 0
Posts: 45
Quote:
Originally Posted by Billybobgeorge View Post
Restarting Steam seems to fix the problem. Enjoy!
Sure does...
Choppah4 is offline   Reply With Quote
Old 03-29-2012, 12:12 PM   #5
TheMcD
 
 
 
Join Date: Jan 2011
Reputation: 75
Posts: 753
Well, I could get Modern Times to show up in the DLC window, but now when I boot up the game, I get a "has encountered a problem and needs to close" error after logging in and starting the game. The hell is going on now? It worked just fine a while ago.
TheMcD is offline   Reply With Quote
Old 03-29-2012, 12:20 PM   #6
kozzy420
 
 
 
Join Date: Nov 2008
Reputation: 50
Posts: 1,349
Works fine here, just played for an hour and a half.

Hope ya get it working!
kozzy420 is offline   Reply With Quote
Old 03-29-2012, 12:33 PM   #7
diabLo-DesignzZ
 
 
 
Join Date: Dec 2011
Reputation: 9
Posts: 158
Quote:
Originally Posted by TheMcD View Post
Well, I could get Modern Times to show up in the DLC window, but now when I boot up the game, I get a "has encountered a problem and needs to close" error after logging in and starting the game. The hell is going on now? It worked just fine a while ago.
Let Steam check the files...could be that anything is corrupt...
diabLo-DesignzZ is offline   Reply With Quote
Old 03-29-2012, 12:36 PM   #8
TheMcD
 
 
 
Join Date: Jan 2011
Reputation: 75
Posts: 753
Quote:
Originally Posted by diabLo-DesignzZ View Post
Let Steam check the files...could be that anything is corrupt...
I did - Steam said everything checked out. I'm now redownloading everything just in case.
TheMcD is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > T - Z > Tropico series


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 06:24 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2012, All Rights Reserved.