Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > D - G > Gettysburg: Armored Warfare

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-29-2012, 08:12 PM   #1
General IR
 
 
 
Join Date: Mar 2012
Reputation: 0
Posts: 7
any plans for integrated graphics card support

im interested but stuck on a labtop, i see the guy who made the game is on here often so i just want to know if we can see integrated graphics support in the near future. or is it impossible? i dont know how computers or graphics rendering works.
General IR is offline  
Old 03-29-2012, 08:36 PM   #2
Dgreen02
 
Radioactive Software
Join Date: Mar 2012
Reputation: 109
Posts: 415
Yeaaaa, not enough memory. Some of the texture sets are 64mb by themselves for a single model, it causing issues even in high end hardware. I'm working on options and optimizations.

- Dan

__________________
Danny Green
Homepage - http://www.radioactive-software.com
Twitter - http://www.twitter.com/TheRealDGreen
Dgreen02 is offline  
Old 03-29-2012, 08:40 PM   #3
General IR
 
 
 
Join Date: Mar 2012
Reputation: 0
Posts: 7
sigh... i figured as much. i guess ill just try to find some way around it, maybe onlive or something
General IR is offline  
Old 03-29-2012, 08:58 PM   #4
Dgreen02
 
Radioactive Software
Join Date: Mar 2012
Reputation: 109
Posts: 415
Well how much memory does your integrated card have ? I might have a workaround.

- Dan

__________________
Danny Green
Homepage - http://www.radioactive-software.com
Twitter - http://www.twitter.com/TheRealDGreen
Dgreen02 is offline  
Old 03-29-2012, 09:05 PM   #5
General IR
 
 
 
Join Date: Mar 2012
Reputation: 0
Posts: 7
i honestly dont know, is that the same as RAM; if so then 4gb. if not then whatever the intel hd graphics 3000 is
General IR is offline  
Old 03-29-2012, 09:18 PM   #6
General IR
 
 
 
Join Date: Mar 2012
Reputation: 0
Posts: 7
ok, after looking at the properties ive found that the max my computer can muster is 1696mb.
General IR is offline  
Old 03-29-2012, 09:18 PM   #7
Dgreen02
 
Radioactive Software
Join Date: Mar 2012
Reputation: 109
Posts: 415
Quote:
Originally Posted by General IR View Post
i honestly dont know, is that the same as RAM; if so then 4gb. if not then whatever the intel hd graphics 3000 is
Hmmm, ok I'll see what I can do.

- Dan

__________________
Danny Green
Homepage - http://www.radioactive-software.com
Twitter - http://www.twitter.com/TheRealDGreen
Dgreen02 is offline  
Old 03-29-2012, 09:20 PM   #8
Dgreen02
 
Radioactive Software
Join Date: Mar 2012
Reputation: 109
Posts: 415
Quote:
Originally Posted by General IR View Post
ok, after looking at the properties ive found that the max my computer can muster is 1696mb.
Well that can't be all graphics memory, 1GB in an integrated card, that's like some high end Nvidia :-)

It's all good, I'll look up the GPU specs, thanks!

- Dan

__________________
Danny Green
Homepage - http://www.radioactive-software.com
Twitter - http://www.twitter.com/TheRealDGreen
Dgreen02 is offline  
Old 03-29-2012, 10:22 PM   #9
Dragmar
 
Join Date: Jan 2011
Reputation: 17
Posts: 133
Not likely those cards arnt designed for any form of gaming. To degreen i dobut his card even has the right pixel shader support. most intel intregrateds are made for the person who mainly surfs the web and uses wordpad all day.
Dragmar is offline  
Old 03-30-2012, 06:38 AM   #10
General IR
 
 
 
Join Date: Mar 2012
Reputation: 0
Posts: 7
Quote:
Originally Posted by Dragmar View Post
Not likely those cards arnt designed for any form of gaming. To degreen i dobut his card even has the right pixel shader support. most intel intregrateds are made for the person who mainly surfs the web and uses wordpad all day.
well excuse me for not have a massive gaming rig that can run crysis. not ment for any form of gaming ay, if you'll excuse me while ill go play TF2, L4D2, and S.T.A.L.K.E.R; and smooth as silk i might add.
General IR is offline  
Old 03-30-2012, 07:50 AM   #11
Joshiii-Kun
 
Join Date: Jul 2010
Reputation: 27
Posts: 35
Quote:
Originally Posted by General IR View Post
well excuse me for not have a massive gaming rig that can run crysis. not ment for any form of gaming ay, if you'll excuse me while ill go play TF2, L4D2, and S.T.A.L.K.E.R; and smooth as silk i might add.
Ahem. You're the one who bought something with integrated graphics and started complaining anyway
Joshiii-Kun is offline  
Old 03-30-2012, 08:37 AM   #12
General IR
 
 
 
Join Date: Mar 2012
Reputation: 0
Posts: 7
Quote:
Originally Posted by Joshiii-Kun View Post
Ahem. You're the one who bought something with integrated graphics and started complaining anyway
are you kidding me, i simply asked if there was going to be any support for it. all i did was respond to an elitist whom insulted me. and who are you to make assumtions about my own transaction, YOU dont know my situation. your just another elitist punk.
General IR is offline  
Old 03-30-2012, 09:11 AM   #13
Neriot
 
Join Date: Jun 2010
Reputation: 198
Posts: 799
The HD3000 is fairly competent for casual gaming on low settings, but it's well below budget GPUs performance wise. No matter how you look at it, it was never designed for gaming.

I don't care enough to involve myself in this argument any more than I already have, but I don't believe anyone intended to insult you.

@Dan: I appreciate the effort you're putting into your title.
Neriot is offline  
Old 03-30-2012, 09:32 AM   #14
ComradeLenin
 
 
 
Join Date: Nov 2009
Reputation: 253
Posts: 1,593
Quote:
Originally Posted by General IR View Post
are you kidding me, i simply asked if there was going to be any support for it. all i did was respond to an elitist whom insulted me. and who are you to make assumtions about my own transaction, YOU dont know my situation. your just another elitist punk.
Boy, aren't you a bit of an .

You're asking for help, then being a rude when someone tells you the truth. How is that guy an elitist who insulted you when he simply told you the truth? And how is that other guy a punk? What on earth is wrong with you?

Regardless of what you think, integrated Intel chips are not designed for gaming. Neither are integrated nVidia or AMD chips. They're designed for basic web browsing and video playback. Just because they can play some old not very intensive games, doesn't all the sudden mean they are made for gaming in mind.

Nor do you even need a "massive gaming rig" to play Crysis...
ComradeLenin is offline  
Old 03-30-2012, 09:43 AM   #15
General IR
 
 
 
Join Date: Mar 2012
Reputation: 0
Posts: 7
Quote:
Originally Posted by Dragmar View Post
Not likely those cards arnt designed for any form of gaming. To degreen i dobut his card even has the right pixel shader support.
if he had just said that then it would have been fine, but then theres this
Quote:
most intel intregrateds are made for the person who mainly surfs the web and uses wordpad all day.
that is an insulting comment if i ever heard one, and hyperbole much. and you guys are claiming im complaing and rolling your eyes at me while i defend my self from a disrespectful comment. gees, i cant ever ask one question without getting insulted left and right.
General IR is offline  
Closed Thread

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > D - G > Gettysburg: Armored Warfare


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 08:50 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2014, All Rights Reserved.