Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > T - Z > Warlock - Master of the Arcane

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-26-2012, 07:03 PM   #1
AklyonX
 
Join Date: Dec 2010
Reputation: 15
Posts: 40
Fatal Demo bug

http://tnypic.net/7bc3a.png

Comes up whenever I try to start the demo. Safe Mode makes zero difference.
AklyonX is offline  
Reply With Quote
Old 04-28-2012, 09:47 PM   #2
psychcaptain
 
Join Date: Mar 2011
Reputation: 23
Posts: 227
Yeah that is what I'm getting. Anyone have a clue to why?
psychcaptain is offline   Reply With Quote
Old 05-01-2012, 04:10 AM   #3
glyptar
 
Join Date: Sep 2011
Reputation: 0
Posts: 1
I had this too, it's easily fixed by creating the directory mentioned in the error so the program can create a file in it.

edit - so in your case: c:\program files (x86)\Steam\userdata\6207808\210840\local
glyptar is offline   Reply With Quote
Old 05-05-2012, 09:31 AM   #4
Godwin
 
Join Date: Dec 2010
Reputation: 0
Posts: 48
that directory already exists for me, still got the same problem
Godwin is offline   Reply With Quote
Old 05-05-2012, 10:55 AM   #5
amirfoox
 
Join Date: Aug 2010
Reputation: 46
Posts: 431
In that case, try running the game as Administrator.

If that doesn't work, try right-clicking this 'local' directory and checking its permission. Remove the 'read-only' attribute, if checked.
amirfoox is offline   Reply With Quote
Old 05-05-2012, 02:15 PM   #6
Godwin
 
Join Date: Dec 2010
Reputation: 0
Posts: 48
Appreciate the help, unfortunately all that doesn't help. I changed permissions of the entire directory and ran the game as admin specifically (although I am always on my admin account). Still the same error.
I did cancel one time during the 'first run setup', could that have caused it?
Godwin is offline   Reply With Quote
Old 05-06-2012, 05:30 AM   #7
Godwin
 
Join Date: Dec 2010
Reputation: 0
Posts: 48
Fixed it by restarting the PC, maybe restarting steam is enough.

EDIT: ! I quit the game to post this in all quiet and now when I boot it up I get the exact same error back and it won't work anymore!

Last edited by Godwin: 05-06-2012 at 05:33 AM.
Godwin is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2012, 07:32 PM   #8
dirtyhoudini
 
Join Date: Jan 2011
Reputation: 0
Posts: 53
Got the same. Well this is disappointing
dirtyhoudini is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2012, 09:38 PM   #9
Skelos
 
Join Date: Dec 2011
Reputation: 1
Posts: 10
I'm sorry for this issue. We are trying to fix it, but it seems not to reproduce in our office, so we will publish the new version of Demo with more debug information on this sortly and try to get your support to fix it.
Skelos is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2012, 04:56 PM   #10
AklyonX
 
Join Date: Dec 2010
Reputation: 15
Posts: 40
Tell us when the new demo is up please, because while this is an awesome looking game, I can't reasonably buy what I can't use.
AklyonX is offline   Reply With Quote
Old 07-12-2012, 07:55 AM   #11
syeko31
 
Join Date: Jul 2012
Reputation: 0
Posts: 1
Same Problem

Directory exists and permissions are correct...help?
syeko31 is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > T - Z > Warlock - Master of the Arcane


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 03:06 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2014, All Rights Reserved.