Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > T - Z > Team Fortress 2

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-05-2012, 08:20 PM   #1
Rekhyt
 
 
 
Join Date: Mar 2011
Reputation: 64
Posts: 566
Are sprays broken for anyone else?

Several people (myself included) are only able to see their own spray and, occasionally, a few others. Other people spraying will make the sound but nothing comes up. Is anyone else experiencing this? It only started with the recent update .-.
Rekhyt is offline  
Reply With Quote
Old 05-05-2012, 08:31 PM   #2
Trixie Lulamoon
 
Banned
Join Date: Mar 2012
Reputation: 137
Posts: 375
It seems so.

No problems here, though.
Trixie Lulamoon is offline   Reply With Quote
Old 05-05-2012, 08:56 PM   #3
l'interdit
 
 
 
Join Date: Nov 2011
Reputation: 1531
Posts: 2,788
It may be the server you play on. Some disable them.
Do you have multiplayer decal set to 200?
l'interdit is offline   Reply With Quote
Old 05-06-2012, 02:06 AM   #4
SpookyHobo
 
Join Date: Dec 2010
Reputation: 15
Posts: 94
Raise your decal limit. If you have an FPS config, this might be buried in there somewhere, so change it there. If you change it in advanced options, it will just reset every time your config is loaded. If you have decals set to 0, you will see your spray or another spray when it's first sprayed until the server needs to load another burn mark/bullet hole/spray.

If no config, then it's likely the server.
SpookyHobo is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > T - Z > Team Fortress 2


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 11:17 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2012, All Rights Reserved.