Go Back   Steam Users' Forums > Steam Discussions > Help and Tips

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-28-2012, 02:42 PM   #1
tylord
 
Join Date: May 2012
Reputation: 0
Posts: 8
Unhappy Random triangles in game graphics?

Hello,I have a problem with all my games that have good graphics.Like hl2 or fallout, graphics like that. See there are random triangles on the textures (there more like triangular holes in the textures)If anyone knows how to fix that please respond because it is getting annoying also please put it into a way so most people can understand it.

thank you for your time
tylord
tylord is offline  
Reply With Quote
Old 05-28-2012, 02:50 PM   #2
IGoing
 
 
 
Join Date: Jul 2010
Reputation: 100
Posts: 183
Post some pictures of the glitch and your pc specs.
IGoing is offline   Reply With Quote
Old 05-28-2012, 03:05 PM   #3
tylord
 
Join Date: May 2012
Reputation: 0
Posts: 8
I wish I could but forums wont let me.
tylord is offline   Reply With Quote
Old 05-28-2012, 03:11 PM   #4
V2Blast
 
 
 
Join Date: Oct 2010
Reputation: 48
Posts: 610
Upload a picture somewhere (e.g. imgur), then paste the URLs here.

Also, I don't think there's anything stopping you from providing your computer specs. (OS, graphics card, etc.)
V2Blast is offline   Reply With Quote
Old 05-28-2012, 03:20 PM   #5
tylord
 
Join Date: May 2012
Reputation: 0
Posts: 8
http://http://imgur.com/EynrV,70TU1
the pics

oc:Windows 7 Home Premium 64-bit
processor:AMD Phenom(tm) II X4 840T Processor
If needed direct x 11

is that it?
tylord is offline   Reply With Quote
Old 05-28-2012, 03:23 PM   #6
crunchyfrog555
 
 
 
Banned
Join Date: Sep 2010
Reputation: 2669
Posts: 9,511
Quote:
Originally Posted by tylord View Post
http://http://imgur.com/EynrV,70TU1
the pics

oc:Windows 7 Home Premium 64-bit
processor:AMD Phenom(tm) II X4 840T Processor
If needed direct x 11

is that it?
We need your graphics card, RAM, and any other unusual things you might have.

If you can't find these details, click Start, type:
dxdiag (then hit Enter)
It'll bring up a window and if you click the second tab, it tells you all there.
crunchyfrog555 is offline   Reply With Quote
Old 05-28-2012, 03:23 PM   #7
tylord
 
Join Date: May 2012
Reputation: 0
Posts: 8
http://http://imgur.com/EynrV,70TU1
the pics

oc:Windows 7 Home Premium 64-bit
processor:AMD Phenom(tm) II X4 840T Quad core Processor
graphics: ATI Radeon HD 4200
Ram:6144MB RAM
Directx 11

sorry its my first time
tylord is offline   Reply With Quote
Old 05-28-2012, 03:25 PM   #8
crunchyfrog555
 
 
 
Banned
Join Date: Sep 2010
Reputation: 2669
Posts: 9,511
My next question is when did you last update your graphics (and other) drivers?

Also, when did you last clean the PC out?

Those symptoms may be indicative of outdated or corrupt driver, or overheating.
crunchyfrog555 is offline   Reply With Quote
Old 05-28-2012, 03:29 PM   #9
tylord
 
Join Date: May 2012
Reputation: 0
Posts: 8
well i constantly update my graphics and all the stuff an it all started when finished downloading the spore game and im sorry what do you mean last clean out my pc?
tylord is offline   Reply With Quote
Old 05-28-2012, 03:29 PM   #10
crunchyfrog555
 
 
 
Banned
Join Date: Sep 2010
Reputation: 2669
Posts: 9,511
Clean out, as in physically clean the dust and rubbish out.

Although if it started when you downloaded Spore, it might be the latest graphics update. I saw a similar thread to this a week or so ago over recent ATI updates. Maybe you could try going back to the old driver?

But you should still clean your PC out if you haven't in the last couple of months.
crunchyfrog555 is offline   Reply With Quote
Old 05-28-2012, 03:30 PM   #11
tylord
 
Join Date: May 2012
Reputation: 0
Posts: 8
about 2 weeks ago worked fine after
tylord is offline   Reply With Quote
Old 05-28-2012, 03:32 PM   #12
tylord
 
Join Date: May 2012
Reputation: 0
Posts: 8
so just go back to the old driver and re install teh new one or just stay at the old one?
tylord is offline   Reply With Quote
Old 05-28-2012, 03:33 PM   #13
crunchyfrog555
 
 
 
Banned
Join Date: Sep 2010
Reputation: 2669
Posts: 9,511
Quote:
Originally Posted by tylord View Post
so just go back to the old driver and re install teh new one or just stay at the old one?
Go back to the previous driver and install that, overwriting the current one.
crunchyfrog555 is offline   Reply With Quote
Old 05-28-2012, 03:43 PM   #14
tylord
 
Join Date: May 2012
Reputation: 0
Posts: 8
Ok, thank you I hope this will fix it
tylord is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Discussions > Help and Tips


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 08:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2012, All Rights Reserved.