Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > T - Z > Team Fortress 2 > New Users / Training

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-29-2012, 11:52 AM   #1
Satangel
 
 
 
Join Date: Apr 2010
Reputation: 33
Posts: 76
How to idle with multiple accounts TF2?

'm really trying to find a method to run about 4-8 TF2 accounts at the same time but it just won't work. Most I've succeeded in was 2 accounts, where one was Sandboxed and the other just normal Windows 7.

But when I try to run multiple Sandboxies at the same time it always disconnects one of the Steam accounts, it's like the second Sandboxie I start isn't really sandboxed but just in the first sandbox....

So yeah, looking for something else now, can anyone help?

Also, the faster it can boot up the better.
Satangel is offline  
Old 05-29-2012, 12:10 PM   #2
2dor
 
 
 
Join Date: Nov 2011
Reputation: 50
Posts: 778
Multiple windows user accounts.

or

Some registry tweaks, to allow steam to start multiple times.
2dor is offline  
Old 05-29-2012, 12:42 PM   #3
Satangel
 
 
 
Join Date: Apr 2010
Reputation: 33
Posts: 76
Quote:
Originally Posted by 2dor View Post
Multiple windows user accounts.

or

Some registry tweaks, to allow steam to start multiple times.
Could you help me with those registry tweaks?
Thanks for responding.
Satangel is offline  
Old 06-01-2012, 06:09 AM   #4
Satangel
 
 
 
Join Date: Apr 2010
Reputation: 33
Posts: 76
Quote:
Originally Posted by Satangel View Post
Could you help me with those registry tweaks?
Thanks for responding.
Hello?
Satangel is offline  
Old 06-01-2012, 02:24 PM   #5
StrangeQuirk
 
 
 
Join Date: Jul 2010
Reputation: 186
Posts: 1,138
It's possible to get multiple to run in different sandboxes; I don't know what problem you're are having. I'm assuming you're running textmode; if not, do that. If nothing seems to work, you can always try multiple complete steam installations in different sandboxes; there shouldn't be any reason that wouldn't work.

If you are REALLY desperate and can't get sandboxie to work, you can run as many virtual machines as your computer can handle. If you don't have spare windows discs lying around, its possible to run tf2 with WINE on linux.

I don't know of any registry tweak that will let you run multiple instances of Steam.
StrangeQuirk is offline  
Old 06-01-2012, 03:15 PM   #6
Satangel
 
 
 
Join Date: Apr 2010
Reputation: 33
Posts: 76
Quote:
Originally Posted by StrangeQuirk View Post
It's possible to get multiple to run in different sandboxes; I don't know what problem you're are having. I'm assuming you're running textmode; if not, do that. If nothing seems to work, you can always try multiple complete steam installations in different sandboxes; there shouldn't be any reason that wouldn't work.

If you are REALLY desperate and can't get sandboxie to work, you can run as many virtual machines as your computer can handle. If you don't have spare windows discs lying around, its possible to run tf2 with WINE on linux.

I don't know of any registry tweak that will let you run multiple instances of Steam.
I've got Sandboxie working pretty good, but half of the time it won't work. To crack it I had to put Windows 7 in testmode. Everytime I disable testmode Sandboxie refuses to work .....
So annoying actually, when I want to idle I have to reboot and reinstall Sandboxie
Satangel is offline  
Old 06-01-2012, 03:18 PM   #7
Armisael
 
 
 
Join Date: Jul 2009
Reputation: 553
Posts: 1,401
Try this: http://facepunch.com/showthread.php?t=1161862
Armisael is offline  
Old 06-01-2012, 05:00 PM   #8
chappa'ai
 
 
 
Join Date: Mar 2012
Reputation: 201
Posts: 1,011
If you're using sandboxie, you can check to make sure that the accounts are in sandboxes by seeing if there is that yellow glow around the windows.. If so, you're good.

Also, don't launch all the instances of the game at once.. it doesn't work.
I can do 6 at a time, but only if I launch them one at a time. when it says one of the accounts has connected, I start another one
chappa'ai is offline  
Old 06-02-2012, 07:24 AM   #9
Satangel
 
 
 
Join Date: Apr 2010
Reputation: 33
Posts: 76
Quote:
Originally Posted by Armisael View Post
Well that's the dream of course, but frankly I can't figure it out and really need help with it. Is there any tutorial/manual, it's so hard to figure it out. I always mess up with the folder structure.

Quote:
Originally Posted by chappa'ai View Post
If you're using sandboxie, you can check to make sure that the accounts are in sandboxes by seeing if there is that yellow glow around the windows.. If so, you're good.

Also, don't launch all the instances of the game at once.. it doesn't work.
I can do 6 at a time, but only if I launch them one at a time. when it says one of the accounts has connected, I start another one
Well it works, but only half of the time, and I've yet to figure out the problem. I do it like you say by waiting after every Account has launched, but the next day when I reboot Sandboxie gives me all sorts of errors. I think/hope it has something to do with testmode in Windows 7, which I need to activate every time I have to install a new version of Sandboxie

Last edited by Satangel: 06-02-2012 at 12:09 PM.
Satangel is offline  
Old 06-02-2012, 11:59 AM   #10
chappa'ai
 
 
 
Join Date: Mar 2012
Reputation: 201
Posts: 1,011
*slow slap*
You just admitted to software piracy. Goodbye.
chappa'ai is offline  
Old 06-02-2012, 12:28 PM   #11
Ligerwing
 
 
 
Join Date: Nov 2010
Reputation: 112
Posts: 509
Quote:
Originally Posted by chappa'ai View Post
*slow slap*
You just admitted to software piracy. Goodbye.
What do you mean?
Ligerwing is offline  
Old 06-02-2012, 01:35 PM   #12
chappa'ai
 
 
 
Join Date: Mar 2012
Reputation: 201
Posts: 1,011
They edited their last post (#9) from saying "Every time I have to crack it"

Should have quoted it
chappa'ai is offline  
Old 06-02-2012, 02:13 PM   #13
Satangel
 
 
 
Join Date: Apr 2010
Reputation: 33
Posts: 76
I've read it doesn't matter if you buy it or crack it, it remains ed up.
Satangel is offline  
Old 06-02-2012, 03:09 PM   #14
chappa'ai
 
 
 
Join Date: Mar 2012
Reputation: 201
Posts: 1,011
Quote:
Originally Posted by Satangel View Post
I've read it doesn't matter if you buy it or crack it, it remains ed up.
Still admitting to software piracy on spuf = instant ban. Goodbye
chappa'ai is offline  
Closed Thread

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > T - Z > Team Fortress 2 > New Users / Training


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 12:00 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2014, All Rights Reserved.