Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > M - P > Max Payne series > Max Payne 3

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-01-2012, 03:20 PM   #1
SilverEvolver
 
Join Date: May 2009
Reputation: 17
Posts: 41
HOW TO FIX MAX PAYNE!!!!

STEAM USERS: Thread here: http://forums.steampowered.com/forum...2732135&page=1

RETAIL BELOW:

Hey guys I JUST did this and I swear down it worked. I tried everything from the .net, through to reinstalling it 5 times... 6 hours wasted.

But follow these steps and hopefully it works for you!

Go to your Max Payne folder located here:

c:\steam\steamapps\common\maxpayne3\

Or for retail

C:\Program Files (x86)\Rockstar Games\

CUT and move the Max Payne 3 folder and paste it to C:

You should now have C:\Max Payne 3\all of your Max Payne files here.

RENAME the folder to MaxPayne3 (no spaces)

so you should now have

C:\MaxPayne3\all of your Max Payne files here.

Now go to start and go to run, then run regedit and go to this key.

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Rockstar Games\Max Payne 3

Click the key on the right called InstallFolder and change it to C:\MaxPayne3

Now run /click on on PlayMaxPayne3.exe in the c:MaxPayne3 folder.

It launched for me!

But I am using retail AND 64bit windows 7.

Best of luck!

Joe

Last edited by SilverEvolver: 06-03-2012 at 06:04 AM.
SilverEvolver is offline  
Reply With Quote
Old 06-01-2012, 03:23 PM   #2
kmrking
 
 
 
Join Date: Mar 2010
Reputation: 431
Posts: 2,713
confirmed?
kmrking is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2012, 03:25 PM   #3
Davidlando
 
Join Date: Jun 2012
Reputation: 0
Posts: 11
trying it now.
Davidlando is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2012, 03:28 PM   #4
Irpie
 
Join Date: Sep 2011
Reputation: 0
Posts: 7
Works!
Irpie is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2012, 03:29 PM   #5
SilverEvolver
 
Join Date: May 2009
Reputation: 17
Posts: 41
Quote:
Originally Posted by Davidlando View Post
trying it now.
Make sure you rename the Max Payne 3 folder to MaxPayne3 (no spaces) I updated the walk through to reflect this!
SilverEvolver is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2012, 03:29 PM   #6
Stufferer
 
 
 
Join Date: Dec 2011
Reputation: 14
Posts: 88
i have 2 discs c is small and this
if it wont work normally i want money back
Stufferer is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2012, 03:30 PM   #7
Davidlando
 
Join Date: Jun 2012
Reputation: 0
Posts: 11
they wont refund you, i already tried.
Davidlando is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2012, 03:31 PM   #8
SilverEvolver
 
Join Date: May 2009
Reputation: 17
Posts: 41
Quote:
Originally Posted by Stufferer View Post
i have 2 discs c is small and this
if it wont work normally i want money back
It shouldn't matter man! Just change the directorys to whatever drive it is.

FOR EG

D:\MaxPayne3

then change the regedit key to D:\MaxPayne3

The important thing is that there are NO SPACES in the directory!
SilverEvolver is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2012, 03:31 PM   #9
Stufferer
 
 
 
Join Date: Dec 2011
Reputation: 14
Posts: 88
Quote:
Originally Posted by Davidlando View Post
they wont refund you, i already tried.
if game dont work they have to
Stufferer is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2012, 03:33 PM   #10
Devast8nDiscoDa
 
 
 
Join Date: Feb 2010
Reputation: 0
Posts: 3
I dont know about US but in the UK if an item is sold to you unfit for purpose then you can get a refund under the sales of goods act.
Devast8nDiscoDa is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2012, 03:33 PM   #11
kmrking
 
 
 
Join Date: Mar 2010
Reputation: 431
Posts: 2,713
and the game still runs through steam? my steam is on SSD, not boot drive
kmrking is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2012, 03:33 PM   #12
Davidlando
 
Join Date: Jun 2012
Reputation: 0
Posts: 11
im still working on changing directories.. its taking a while.


they wont refund but will credit the fee to your steam account which is BS
Davidlando is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2012, 03:34 PM   #13
Epic Acid
 
 
 
Join Date: Jan 2011
Reputation: 7
Posts: 226
Quote:
Originally Posted by Stufferer View Post
if game dont work they have to
Actually each agreement is different, they don't necessarily have to refund you. Sometimes they will, but they don't have to refund you money back, maybe if this was Gamestop.

Edit: Oh yeah, even then Gamestop doesn't give your money back they just say "We can take it back if it doesn't work...would you like the same game on a different platform?" they rarely ever give people cash back.
Epic Acid is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2012, 03:34 PM   #14
ێĭℓεйε
 
Join Date: Nov 2008
Reputation: 6
Posts: 92
Wish you would have found this out earlier... I'm reinstalling it now, and I'm managing to get worse speeds than last nights pre-load.
ێĭℓεйε is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2012, 03:36 PM   #15
gandalfrockman
 
Join Date: May 2009
Reputation: 4
Posts: 53
This did not work for me.
gandalfrockman is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > M - P > Max Payne series > Max Payne 3


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 03:10 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2012, All Rights Reserved.