Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > D - G > Darkspore

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-10-2012, 02:59 PM   #1
Nifroon
 
 
 
Join Date: Jan 2010
Reputation: 62
Posts: 399
Can anyone else log in?

Had the damn error code 73003 for like 3 days now. ing ridiculous that I can't play a game I bought. -_-

I will not be buying from Maxis again.
Nifroon is offline  
Reply With Quote
Old 07-27-2012, 04:28 AM   #2
Baleur
 
Join Date: Sep 2006
Reputation: 39
Posts: 508
It is not maxis fault, it is steams server fault.
Baleur is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2012, 01:40 PM   #3
Lurkys302
 
 
 
Join Date: Mar 2010
Reputation: 100
Posts: 1,317
It's EA actualy. They most probably have shut down the servers.
Lurkys302 is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2012, 09:37 PM   #4
Smee2u
 
 
 
Join Date: Jan 2006
Reputation: 72
Posts: 215
Servers currently show as online.
Smee2u is offline   Reply With Quote
Old 08-14-2012, 03:24 AM   #5
Beastien
 
 
 
Join Date: Aug 2012
Reputation: 0
Posts: 9
what is the problem error 73003 ?
Beastien is offline   Reply With Quote
Old 08-30-2012, 06:30 PM   #6
Nifroon
 
 
 
Join Date: Jan 2010
Reputation: 62
Posts: 399
Well according to the moderators on the Darkspore forums, it's on Darkspore's server's end.

Haven't been able to log in since I originally posted this, by the way.
Nifroon is offline   Reply With Quote
Old 08-31-2012, 12:22 AM   #7
fables429
 
 
 
Join Date: Aug 2012
Reputation: 6
Posts: 37
When will they fix this?
fables429 is offline   Reply With Quote
Old 08-31-2012, 01:51 PM   #8
Nifroon
 
 
 
Join Date: Jan 2010
Reputation: 62
Posts: 399
Frome the main moderator on the Darkspore Forums:

Quote:
Hey everyone,

I've sent a note to the right person to get us a fix for 73K again before it becomes an epidemic.

Please do not create new threads on the matter, this one will be updated as & when there are updates.

Thanks.

Update 16/08/2012: While not a progress update - the last time I spoke to the right person, I was told the issue is proving difficult to resolve but as far as he's aware it's still being tackled.

Unfortunately I can't offer you anything else than this right now but as always, you'll know when I know, people.

~Laine.
Nifroon is offline   Reply With Quote
Old 01-06-2013, 04:37 AM   #9
PaYnE
 
Join Date: Nov 2008
Reputation: 4
Posts: 90
+1

as of january 06 2013
PaYnE is offline   Reply With Quote
Old 01-15-2013, 07:38 PM   #10
Nagrad
 
Join Date: Jan 2013
Reputation: 0
Posts: 1
+1

Yup, another here having the same problem. 1/15/13
Nagrad is offline   Reply With Quote
Old 01-16-2013, 04:13 PM   #11
PaYnE
 
Join Date: Nov 2008
Reputation: 4
Posts: 90
atm having a webpage open before launching the game fix the issue here.

funny
PaYnE is offline   Reply With Quote
Old 01-17-2013, 11:51 AM   #12
Aullah
 
Join Date: Jul 2011
Reputation: 35
Posts: 385
Any solution? This is bullcrap...
Aullah is offline   Reply With Quote
Old 01-17-2013, 04:48 PM   #13
Rumtruffle
 
Join Date: Oct 2007
Reputation: 38
Posts: 1,636
havent played the game for many months, if that.

couldnt login today (73003 error as others)

decided to delete darkspore on steam and download it from origin directly. ill see if that fixes it.
Rumtruffle is offline   Reply With Quote
Old 01-18-2013, 02:35 AM   #14
Aullah
 
Join Date: Jul 2011
Reputation: 35
Posts: 385
Thumbs down

Quote:
Originally Posted by Rumtruffle View Post
havent played the game for many months, if that.

couldnt login today (73003 error as others)

decided to delete darkspore on steam and download it from origin directly. ill see if that fixes it.
Same deal
Aullah is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2013, 02:55 AM   #15
Oremir
 
Join Date: Jan 2010
Reputation: 5
Posts: 38
Angry

Quote:
Originally Posted by Rumtruffle View Post
havent played the game for many months, if that.

couldnt login today (73003 error as others)

decided to delete darkspore on steam and download it from origin directly. ill see if that fixes it.
I'm tempted to do the same thing, but i think it's absolutely bull that i'm gonna have download a completely diffrent platform to play a game that i bought on Steam.

I know in the end it's probabley EAs fault but i dont think Steam/Valve should really be advertising this game when there's so manny problems with it, i mean buying a game on Steam but not being able to play it on Steam? wut?.
Oremir is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > D - G > Darkspore


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 05:18 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2014, All Rights Reserved.