Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > # - C > Age of Empires III

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-19-2012, 07:00 AM   #1
Torque475
 
 
 
Join Date: Jul 2012
Reputation: 0
Posts: 3
I bought the complete edition before steam carried it

As the name of the thread says, I have already bought the full edition from Amazon before steam started carrying it. I would really appreciate a steam key, considering one of the install CDs broke the first time i took it out.

thank you for any help,
Torque
Torque475 is offline  
Reply With Quote
Old 07-19-2012, 07:13 AM   #2
Evil_Betox
 
 
 
Join Date: Dec 2004
Reputation: 19
Posts: 633
There's no "steam key" for this game, you have to buy the game directly from Steam if you want to download the game from there.
Evil_Betox is offline   Reply With Quote
Old 07-19-2012, 12:07 PM   #3
naughtydog2k3
 
 
 
Banned
Join Date: Jun 2010
Reputation: 24
Posts: 228
Quote:
Originally Posted by Torque475 View Post
As the name of the thread says, I have already bought the full edition from Amazon before steam started carrying it. I would really appreciate a steam key, considering one of the install CDs broke the first time i took it out.

thank you for any help,
Torque
There is no Steam key so buy it again from Steam and you're welcome.
naughtydog2k3 is offline   Reply With Quote
Old 07-19-2012, 06:00 PM   #4
MS Ryz0n
 
Microsoft Games Studios
Join Date: Dec 2011
Reputation: 157
Posts: 372
Retail key redemption is not available at this time. if you wish to request replacement installation media, instructions for that can be found here:
http://support.microsoft.com/gp/mediareplacement/en-us

(also note, the latest patch removes requirements of having the disc in the drive to play)
MS Ryz0n is offline   Reply With Quote
Old 07-20-2012, 12:14 PM   #5
Torque475
 
 
 
Join Date: Jul 2012
Reputation: 0
Posts: 3
Quote:
Originally Posted by MS Ryz0n View Post
Retail key redemption is not available at this time. if you wish to request replacement installation media, instructions for that can be found here:
http://support.microsoft.com/gp/mediareplacement/en-us

(also note, the latest patch removes requirements of having the disc in the drive to play)
Ok, thank you, the disk that broke was disk three, which was an install disk only.
And yes i figured out that i did not need a disk to play.
Torque475 is offline   Reply With Quote
Old 07-21-2012, 04:49 AM   #6
tschirnhaus_tra
 
 
 
Join Date: Jan 2012
Reputation: 8
Posts: 9
"at this time"? Is it scheduled to ever appear?
tschirnhaus_tra is offline   Reply With Quote
Old 07-21-2012, 08:33 AM   #7
geraltofrivia
 
 
 
Join Date: Dec 2011
Reputation: 5
Posts: 136
Quote:
Originally Posted by tschirnhaus_tra View Post
"at this time"? Is it scheduled to ever appear?
Probably no but thats the formal way of saying things.
geraltofrivia is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > # - C > Age of Empires III


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 10:27 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2012, All Rights Reserved.