Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > D - G > Fallout series

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-06-2012, 04:09 PM   #1
HD1215
 
Join Date: May 2009
Reputation: 240
Posts: 890
Fallout Tactics on Windows 7?

Does Tactics run and run well on Windows 7 or does it require patches and tweaks to work? Is there a hi-res patch/mod?

Thanks
HD1215 is offline  
Reply With Quote
Old 08-06-2012, 04:24 PM   #2
mrmotinjo
 
 
 
Join Date: Apr 2010
Reputation: 66
Posts: 652
Works perfectly "out of the box" on my Win7 64bit system.

I've heard there's a high-resolution widescreen patch out for it too, I will try and find/install it and see if it helps
mrmotinjo is offline   Reply With Quote
Old 08-06-2012, 07:28 PM   #3
HD1215
 
Join Date: May 2009
Reputation: 240
Posts: 890
Quote:
Originally Posted by mrmotinjo View Post
Works perfectly "out of the box" on my Win7 64bit system.

I've heard there's a high-resolution widescreen patch out for it too, I will try and find/install it and see if it helps
That would be great mate thanks. Rep.
HD1215 is offline   Reply With Quote
Old 08-12-2012, 01:37 PM   #4
ori_b
 
Join Date: Dec 2010
Reputation: 7
Posts: 12
And can one still play MP on TACTICS?
ori_b is offline   Reply With Quote
Old 08-12-2012, 01:39 PM   #5
CrystalBall
 
 
 
Banned
Join Date: Feb 2010
Reputation: 5
Posts: 35
Quote:
Originally Posted by ori_b View Post
And can one still play MP on TACTICS?
Try with Gamebooster maybe.
IDK.
I would play with you
I'm noob thu and I think it's actually LAN multi
CrystalBall is offline   Reply With Quote
Old 08-12-2012, 01:56 PM   #6
kara_bulut
 
 
 
Join Date: May 2008
Reputation: 792
Posts: 7,372
My retail (I feel like a Dinosaur) version works without problems.
kara_bulut is offline   Reply With Quote
Old 08-12-2012, 03:08 PM   #7
dementedlullaby
 
 
 
Join Date: Jan 2010
Reputation: 84
Posts: 1,304
Here is the post to get Tactics working at proper resolution. Although the steps are stupid for something I paid money for.

Anyway.

http://forums.steampowered.com/forum...0&postcount=90
dementedlullaby is offline   Reply With Quote
Old 08-12-2012, 06:35 PM   #8
mrmotinjo
 
 
 
Join Date: Apr 2010
Reputation: 66
Posts: 652
I followed those instructions and I'm playing at a confortable 16:9 resolution on my huge- tv now
mrmotinjo is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > D - G > Fallout series


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 02:45 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2014, All Rights Reserved.