Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > # - C > ARMA series

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-27-2012, 03:16 AM   #1
Meety*`
 
 
 
Join Date: Sep 2010
Reputation: 23
Posts: 157
Arma 2 Free no demo/f2p on steam?

I saw several issues on this and people keep saying that Arma 2 free is now a demo. I searched for it but all i see is Arma 2 OA demo. Did they remove it?

I also tried http://free.arma2.com/activation/ but for some reason I keep getting registration failed when ever i try to sign in.

Last edited by Meety*`: 08-27-2012 at 03:24 AM.
Meety*` is offline  
Reply With Quote
Old 08-27-2012, 03:44 AM   #2
Andreson
 
 
 
Banned
Join Date: Mar 2011
Reputation: 55
Posts: 1,042
Get to the ArmA 2 store page and download the demo.

That demo IS ArmA 2 Free
Andreson is offline   Reply With Quote
Old 08-27-2012, 02:20 PM   #3
Meety*`
 
 
 
Join Date: Sep 2010
Reputation: 23
Posts: 157
Quote:
Originally Posted by Andreson View Post
Get to the ArmA 2 store page and download the demo.

That demo IS ArmA 2 Free
There is no demo button. I don't see it
Meety*` is offline   Reply With Quote
Old 08-27-2012, 02:26 PM   #4
Meety*`
 
 
 
Join Date: Sep 2010
Reputation: 23
Posts: 157
Ok, so i tried that activation website again and I got a key, but when I entered the key on steam. I get 'Invalid product code'
Meety*` is offline   Reply With Quote
Old 08-27-2012, 02:37 PM   #5
Meety*`
 
 
 
Join Date: Sep 2010
Reputation: 23
Posts: 157
I also would like to remember what the command line was to allow Arma 2 OA and Arma 2 free kinda 'work together'. Reason is, some servers run on certain mods and a friend of mine had a command line that he made a separate OA shortcut and used some kind of command line, but i forgot what it was and so did he. I know it has something to do with Arma 2 free when it was on steam. Not sure if its possible with steam version of OA and separate client of Arma 2 free.

Thanks
Meety*` is offline   Reply With Quote
Old 08-28-2012, 06:11 AM   #6
Andreson
 
 
 
Banned
Join Date: Mar 2011
Reputation: 55
Posts: 1,042
Quote:
Originally Posted by Meety*` View Post
I also would like to remember what the command line was to allow Arma 2 OA and Arma 2 free kinda 'work together'. Reason is, some servers run on certain mods and a friend of mine had a command line that he made a separate OA shortcut and used some kind of command line, but i forgot what it was and so did he. I know it has something to do with Arma 2 free when it was on steam. Not sure if its possible with steam version of OA and separate client of Arma 2 free.

Thanks
Not sure, but it says you need Combined Operations for Dayz if that's what you mean.
Andreson is offline   Reply With Quote
Old 08-28-2012, 02:34 PM   #7
Squallboogie01
 
Join Date: May 2011
Reputation: 87
Posts: 560
You cant get the demo anymore on steam I believe, but you can get it off here,
http://www.arma2.com/free
But, if you plan on getting OA and playing DayZ, best of luck to you, because my friend tried the same thing, getting Arma 2 free and OA and it never worked, no matter what tutorial he followed. So he got Arma 2 off steam, and installed it, and DayZ worked right away.
Squallboogie01 is offline   Reply With Quote
Old 08-31-2012, 05:44 PM   #8
DK10016
 
Join Date: Sep 2010
Reputation: 0
Posts: 5
Lightbulb

Direct steam link to Arma 2 free. This is how I downloaded the demo since they took the button off Steam. Also, read here for more info.
DK10016 is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2012, 06:11 PM   #9
Meety*`
 
 
 
Join Date: Sep 2010
Reputation: 23
Posts: 157
Quote:
Originally Posted by Andreson View Post
Not sure, but it says you need Combined Operations for Dayz if that's what you mean.
Sorry if I confused you. But this isn't for DayZ. I'm just looking for someone who knows the command line that basically combines OA and Arma2 Free to make pretty much Combine Operations. If you notice, some Insurgency/Domination servers require Combined Operations. Theres a command line that if you put in the OA shortcut it works.

Last edited by Meety*`: 09-02-2012 at 05:54 PM.
Meety*` is offline   Reply With Quote
Old 09-02-2012, 05:54 PM   #10
Meety*`
 
 
 
Join Date: Sep 2010
Reputation: 23
Posts: 157
Basically trying to make Combined ops lite. I did read the guide on how to do it, but it wasn't very detailed on instructions. Can someone try and make it a little clearer? thanks.
Meety*` is offline   Reply With Quote
Old 09-03-2012, 04:52 AM   #11
Andreson
 
 
 
Banned
Join Date: Mar 2011
Reputation: 55
Posts: 1,042
Oh right, no more ArmA 2 free.... Finally noticed.
Where is it?
Andreson is offline   Reply With Quote
Old 09-03-2012, 05:58 AM   #12
Rob Slob
 
 
 
Join Date: Aug 2012
Reputation: 84
Posts: 227
When the
"Requesting key"
window opens in steam, it close and I get
"Failed to contact key server"
Rob Slob is offline   Reply With Quote
Old 09-03-2012, 07:26 AM   #13
Andreson
 
 
 
Banned
Join Date: Mar 2011
Reputation: 55
Posts: 1,042
Quote:
Originally Posted by Rob Slob View Post
When the
"Requesting key"
window opens in steam, it close and I get
"Failed to contact key server"
We need some backup from Bohemia on ArmA 2 Free I think.
Andreson is offline   Reply With Quote
Old 09-05-2012, 12:42 PM   #14
Meety*`
 
 
 
Join Date: Sep 2010
Reputation: 23
Posts: 157
Back to my question, does anyone know how to merge Arma 2 Free and OA to make combined ops lite? (both on steam)
Meety*` is offline   Reply With Quote
Old 11-27-2012, 05:03 PM   #15
XxdogluvxX
 
Join Date: Oct 2012
Reputation: 3
Posts: 18
Lala. (bump)
XxdogluvxX is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > # - C > ARMA series


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 12:05 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2014, All Rights Reserved.