Go Back   Steam Users' Forums > Steam Discussions > Steam Community Discussion

Reply
Click here to go to the first staff post in this thread.  
Thread Tools Display Modes
Old 08-27-2012, 05:09 AM   #1
maciek4477
 
 
 
Join Date: Jul 2010
Reputation: 22
Posts: 20
Can't load Steam community pages

Hi, since yesterday I cannot load anything related to steamcommunity.com. The page is either not responding at all or loading like 5 minutes, and after that I still get useless garbage. Unformatted black text on white background and no images whatsoever. Can't visit anyones profile, when someone changes avatar I do not see it. This is happening to all steam browsers and off-Steam ones like Firefox, heck, I even tried from different PC and the result is purely the same. This is being persistent for now.

I'm helpless at this point. I cannot even trade anymore, it's just black page.

Here's what my Steam community and store pages looks like in all browsers after looooooong loading: http://frozenhaxor.pl/pliki/screeny/...munityfail.png

Traceroute to steamcommunity.com: http://frozenhaxor.pl/pliki/screeny/...itytracert.png



My hosts file is clean. No viruses 100% sure. Help please!
maciek4477 is offline  
Reply With Quote
Old 08-27-2012, 03:27 PM   #2
maciek4477
 
 
 
Join Date: Jul 2010
Reputation: 22
Posts: 20
It was fine for a short period of time, blank pages again and no connection...
maciek4477 is offline   Reply With Quote
Old 08-27-2012, 04:03 PM   #3
andy_D
 
 
 
Join Date: Jul 2012
Reputation: 4
Posts: 179
i'm having this problem too. but I'm using the new Steam community beta..
andy_D is offline   Reply With Quote
Old 08-27-2012, 09:40 PM   #4
David-B-737
 
 
 
Join Date: Mar 2010
Reputation: 71
Posts: 486
I've had the exact same problem for over a week now.
David-B-737 is offline   Reply With Quote
Old 08-28-2012, 10:42 PM   Click here to go to the next staff post in this thread.   #5
TomB
 
TomB's Avatar
 
Valve
Join Date: Apr 2010
Reputation: 176
Posts: 72
Can you tell me what browser you are using?

Or is this in the Steam Client? If it is in the Steam Client, are you opted into the Steam Client beta?
TomB is offline   Reply With Quote
Old 08-29-2012, 08:09 AM   #6
Spiderm4N
 
 
 
Join Date: Jul 2006
Reputation: 69
Posts: 633
I've had the same problem on my cellphone for like a week, using opera mobile or the steam app, all steam pages was like that, but now it's fixed for me...
Spiderm4N is offline   Reply With Quote
Old 08-29-2012, 05:38 PM   #7
AnimaguS
 
 
 
Join Date: Feb 2008
Reputation: 2
Posts: 89
Same problem here,using Firefox browser v.15
AnimaguS is offline   Reply With Quote
Old 08-29-2012, 07:21 PM   #8
maciek4477
 
 
 
Join Date: Jul 2010
Reputation: 22
Posts: 20
It happens in every browser, at every PC in my home.
maciek4477 is offline   Reply With Quote
Old 08-29-2012, 08:51 PM   #9
4treyu
 
Join Date: Mar 2011
Reputation: 5
Posts: 172
Happening here as well. Steam client using Steam Community Beta but not the Steam client beta.
4treyu is offline   Reply With Quote
Old 09-22-2012, 01:51 AM   #10
Tréfle
 
Join Date: Oct 2009
Reputation: 0
Posts: 37
Bump, i'm having the same problem.
Tréfle is offline   Reply With Quote
Old 09-22-2012, 04:54 AM   #11
barneyinblue
 
Join Date: Sep 2004
Reputation: 435
Posts: 1,036
I have the same problem. It doesn't load in Firefox or Steam's browser, can't see anything from the Store either.
barneyinblue is offline   Reply With Quote
Old 09-22-2012, 05:18 AM   #12
Brkkn
 
 
 
Join Date: Jan 2012
Reputation: 0
Posts: 1
I'm using chrome and i have the same problem, also steam store does not work.
Brkkn is offline   Reply With Quote
Old 09-22-2012, 11:17 AM   #13
ApeSpecter
 
 
 
Join Date: Oct 2009
Reputation: 32
Posts: 280
This is a DNS problem.
ApeSpecter is offline   Reply With Quote
Old 09-22-2012, 12:08 PM   #14
Galatasaray
 
Join Date: Apr 2011
Reputation: 0
Posts: 3
I am also having the same problem.
Galatasaray is offline   Reply With Quote
Old 09-22-2012, 12:13 PM   #15
xeryus
 
 
 
Join Date: Feb 2012
Reputation: 9
Posts: 67
Quote:
Originally Posted by TomB View Post
Can you tell me what browser you are using?

Or is this in the Steam Client? If it is in the Steam Client, are you opted into the Steam Client beta?
This happens with all those three browsers; Steam-integrated browser, Firefox and IE.

And I am not into the Steam Client beta.
xeryus is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Discussions > Steam Community Discussion


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 08:57 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2012, All Rights Reserved.